Güven Hastanesi hasta kabulüne başladı

Son derece modern bir mimari ile yapılan ve Trakya'nın en büyük özel hastanesi olmaya aday Çerkezköy Optimed Güven Hastanesi hasta kabule başladı.

	Güven Hastanesi hasta kabulüne başladı
20 Temmuz 2007 Cuma 08:32

Çarşamba gününden itibaren hasta kabulüne başladıklarını belirten Optimed Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, "Hastanemiz önceki günden itibaren hasta kabulüne Genel Cerrahi, Göz, KBB, Çocuk Hastalıkları, Bevliye, Mikrobiyoloji, Ortepedi, Kadın Doğum, Bevliye ve Diş Polikliniğimiz ve Acil Servisimiz ile hasta kabulüne başladık" dedi.

ONAYLANIR ONAYLANMAZ HASTA KABULÜNE BAŞLANDI

Hastanenin hasta kabule başlaması için herşeyi Haziran ayı içerisinde tamamladıklarını ve hazır hale getirdiklerini belirten Optimed Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, Sağlık Bakanlığı'na hastanede görev yapacak personelin listesini gönderdiklerini belirterek, "Personel listemizin Bakanlık tarafından onaylanmasının ardından Çarşamba gününden itibaren hasta kabulüne başladık" dedi.

DOKTORLAR AYRILDI

Hastanede çalışacak olan uzman doktorların hepsinin Çerkezköy Devlet Hastanesi'ndeki görevlerinden istifa ettiğini belirten Optimed Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, Nöroloji Uzmanı Dr. Levent Kor, KBB Uzmanı Dr. Kamil Yüceer, Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayhan Akbıyık, Üroloji Uzmanı Dr. İlkay Kırkağaç, Kadın Hastalıkları Uzmanı Dr. Nevzat Koç, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Başkent ve Ortepedi Uzmanı Dr. Recep Çalışkan'nın hastanenin hasta kabulüne başlaması ile birlikte Güven Hastanesi'nde çalışmaya başladıklarını kaydetti.

HANGİ BRANŞLAR VAR?

Hastanenin ilk etapta Genel Cerrahi, Göz, Ortepedi, Nöroloji, Kadın Doğum, Üroloji, Çocuk Hastalıkları, Diş, KBB, Bevliye, Anestesi, Acil Servis ve Yoğun Bakım branşlarında hasta kabulü yaptığını belirten Optimed Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, hastanenin önümüzdeki günlerde SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı, Resmi Daireler, Bankalar, Okullar ve Özel Sağlık Sigortaları ile anlaşma yaparak, hasta bakmaya başlayacağını açıkladı.

AB STANDARTLARINDA OLACAK

Optimed Güven Hastanesi'nin Avrupa standartlarında olduğunu belirten Hastane Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, "Depreme karşı son derece dayanıklı binamız ile ve sağlık, güvenlik ve yangın emniyetleri ile tamamen Avrupa standartlarında olan Optimed Güven Hastanesi Trakya bölgesinde önemli bir boşluğu dolduracak" dedi.

İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK

Optimed Güven Hastanesi'nde son sistem Hemşire Çağrı Sistemi, Kapalı Devre Gaz Sistemi ve Pnömatik Sistemin (Hastane içindeki tahlillerin, ilaçların ve belgelerin insan eli değmeden kapalı sistemle transferi) bulunduğunu kaydeden Optimed Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, Hastanenin hizmete girmesi ile birlikte Optimed Güven Hastanesi'nin istihdamada önemli bir katkısının olduğunu söyledi.

BAŞKA NELER VAR?

Hastane'nin Radyoloji Ünitesi'nde MR, Tomografi, Mamografi, Kemik Dastrorometresi, Dijital Röntgen ve Dobler Ultrasonografi'nin bulunacağını kaydeden Optimed Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, "Ayrıca Hastanemizin boyaları ve zemin kaplamalarının tamamı anti bakteriyel ve hijyenik bir şekilde yapıldı. Özellikle ameliyathaneler ve yoğun bakımda kullanılan havalandırma sistemi de Avrupa standartlarında olan Hepa Filtre denilen hijyenik bir sistem ile yapıldı" dedi. 15 GÜN KESİNTİLERDEN ETKİLENMEYECEK

Optimed Güven Hastanesi'nin kendisine ait trafosunun bulunduğunu da kaydeden Optimed Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, "Ayrıca jenaratörlerimiz ve kesintisiz güç kaynağımız ile birlikte Hastanemizin kendisine ait su deposu da bulunmakta. Daha başka bir deyişle Hastanemiz 15 gün sürecek bir su ve elektrik kesintisinden etkilenmeyecek bir sisteme sahip" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.