Güven Hastanesi'nde yeni doktorlar göreve başladı

Çerkezköy'ün 2. özel hastanesi olan Optimed Güven Hastanesi'nde biri bayan Kadın Doğum Uzmanı, biri Dahiliyeci ve biri de Diş Hekimi olmak üzere 3 yeni doktor göreve başlayarak, Çerkezköy halkına hizmet vermeye başladı.

Güven Hastanesi'nde yeni doktorlar göreve başladı
14 Ağustos 2007 Salı 08:21

Güven Hastanesi'nde hasta kabulüne başlayan Jinekolog Operatör Dr. Haafize Çamdere, Dahiliye Uzmanı Murat Günay ve Diş Hekimi Ahmet Önder, amaçlarının Güven Hastanesi'he gelen vatandaşlara en kaliteli sağlık hizmetini, en uygun koşullarda sunmak olduğunu söylediler.

BAYAN KADIN DOĞUM UZMANI BAŞLADI

Optimed Güven Hastanesi'nde hasta kabulüne başlayan Jinekolog Operatör Dr. Hafize Çamdere, Güven Hastanesi'nin ilk bayan Kadın Doğum Uzmanı oldu. Kırcaali'de doğduğunu ve üniversiteyi Filipe Üniversitesi'nde bitirdiğini belirten Jinekolog Operatör Dr. Haafize Çamdere, daha sonra Ankara Hastanesi'nde ihtisasını yaptıktan sonra Çankırı, Tatvan ve Bilecik'te çalıştığını belirterek, "Bilecik Devlet Hastanesi'nde çalışırken, emekli olarak Devlet sektöründen ayrıldım ve Optimed Güven Hastanesi ile anlaştım.

ÇOK GÜZEL BİR HASTANE

Burayı tercih etmemdeki en büyük neden hastanenin son derece güzel ve temiz dizayn edilmesi ve buradaki doktor arkadaşların sıcak yaklaşımı oldu. Çalışma arkadaşlarımın hepsi birbirinden kaliteli ve mesleklerinde kendilerini ispat etmiş kişiler. Böylesine kaliteli bir hekim arkadaş grubu ile çalışacağım için son derece mutluyum" dedi.

Eşinin de Diş Hekimi olduğunu ve onun da tayininin Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne çıktığını belirten Kadın Doğum Uzmanı Hafize Çamdere, Çerkezköy'e geleli kısa bir süre olmasına rağmen ilçeyi ve halkını çok sevdiklerini ifade etti.

DAHİLİYE UZMANI DA BAŞLADI

Optimed Güven Hastanesi'nde çalışmaya başlayan Dahiliye Uzmanı Murat Günay ise 1968 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olduğunu ve ihtisasını GATA'da yaptığını belirterek, 39 yıllık meslek hayatında Ağrı, Kıbrıs, Çorlu, Hatay ve Ankara'nın çeşitli hastanelerinde çalıştığını ifade etti.

Tam 27 yıldır Çorlu'da özel muayenehanesinin olduğunu ve bölgeyi iyi bildiğini belirten Dahiliye Uzmanı Murat Günay, "FGüven Hastanesi'nin başarılı, dinamik ve genç doktor kadrosunda yer almaktan son derece mutluyum. İnşallah Çerkezköy ve bölge halkına hak ettiği kaliteli sağlık hizmetini, uygun koşullarda sağlayacağız" dedi.

Bir tane bayan Kadın Doğum Uzmanı ile bir Dahiliye Uzmanını kadrosuna katarak, hekim kadrosunu güçlendiren Güven Hastanesi, Diş Hekimi Ahmet Önder ile de anlaşarak, Diş Hekimi sorununu da çözdü.

DİŞ HEKİMİ DE TAMAM

Güven Hastanesi'nde çalışmaya başlayan Diş hekimi Ahmet Önder, İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden 1997 yılında mezun olduğunu ve 10 yıldır İstanbul'daki çeşitli klinik ve hastanelerde çalıştığını belirterek, "Artık Çerkezköy Güven Hastanesi'nde çalışacak olmaktan dolayı son derece mutluyum. Burada görev yapan ve mesleklerinde oldukca başarılı olan hekim arkadaşlarımız ile birlikte bölge halkının sağlığı için yararlı çalışmaların altına imza atacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

Diş Polikliniği'nin 24 saat hizmet vereceğini belirten Diş hekimi Ahmet Önder, "Polikliniğimizde diş ve ağız sağlığı ile ilgili tüm tetkik ve tedaviler yapılacak. Ayrıca yakın zamanda impilat (çakma diş) ile ilgili çalışmalarımız da başlayacak" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.