Güven Hastanesinden hekim kadrosuna

Geçtiğimiz hafta içerisinde 1 tane Dahiliye Uzmanı, 1 tane Bayan kadın Doğum Uzmanı ve 1 tane Diş Hekimi ile kadrosunu güçlendiren Optimed Güven Hastanesi, bu hafta da doktor kadrosunu iki yeni isim ile takviye etti.

Güven Hastanesinden hekim kadrosuna
16 Ağustos 2007 Perşembe 08:28

2. DAHİLİYE UZMANI DA BAŞLADI

Temmuz ayı içerisinde Çerkezköy Devlet Hastanesi'nden istifa eden 7 doktor tarafından hizmete açılan Özel Optimed Güven Hastanesi'nde iki yeni doktor daha göreve başladı.

Optimed Güven Hastanesi'nde çalışmaya başlayan Dahiliye Uzmanı Dr. Cem Arılar, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olduğunu ve 2002 yılında ihtisasını Haseki Hastanesi'nde tamamladı. Vatani hizmetini tamamladıktan sonra Çorlu 4 D Hastanesi'nde çalışmaya başlayan Dahiliye Uzmanı Dr. Cem Arılar, 4 yıl burada çalışıp, Çorlu ve bölge halkına sağlık hizmeti verdikten sonra Optimed Güven Hastanesi ile anlaşarak, Çerkezköy'de çalışmaya başladı. Diabet, hipertansiyon ve dahili hastalıklar konusunda uzman olan Dahiliye Uzmanı Dr. Cem Arılar, Çerkezköy'e hizmet vermekten vermekten mutlu olduğunu ifade etti..

RADYOLOJİ UZMANI DA BAŞLADI

Güven Hastanesi'nde çalışmaya başlayan bir diğer doktor ise Radyoloji Uzmanı Hüseyin Hakan Sezer oldu. Çapa Tıp Fakültesi'nden 1989 yılında mezun olan Radyoloji Uzmanı Hüseyin Hakan Sezer, ihtisasını 2005 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı. Ardından Çorlu 4 D ve Silivri Millet Hastanelerinde çalışan Radyoloji Uzmanı Hüseyin Hakan Sezer, tomografi, MR, ultrason, dubbler ultrason, röntgen konularında uzman bir isim.

HEDEF BÜYÜK

Son 1 hafta içerisinde 2 Dahiliye Uzmanı, 1 tane Kadın Doğum Uzmanı, 1 tane Radyoloji Uzmanı ve 1 tane de Diş Hekimi Uzmanı ile kadrolarını güçlendirdiklerini belirten Optimed Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, "Hekim kadromuzu ve hizmet kalitemizi arttırmaya, çıtamızı yüksek tutmaya devam edeceğiz. Bizim hedefimiz hastanemize gelen bir hastanın tüm tetkik ve tedavilerinin burada sonlanması. Bu yönde atılımlarımız devam edecek" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.