Güven Hastanesi'nden iki yeni transfer

Temmuz ayında hizmete açılan ve kısa sürede bölgenin en önemli hastanelerindenbiriolmayı başaran Optimed Güven Hastanesi, doktor kadrosuna takviye yapmayı sürdürüyor.

Güven Hastanesi'nden iki yeni transfer
07 Eylül 2007 Cuma 08:31

Temmuz ayında hizmete açılan ve kısa sürede bölgenin en önemli hastanelerindenbiriolmayı başaran Optimed Güven Hastanesi, doktor kadrosuna takviye yapmayı sürdürüyor. Birçok uzman doktoru kadrosuna katan Optimed Güven Hastanesi Yönetimi son olarak Çorlu 4-D Millet Hastanesi'nden Kardiyoloji Uzmanı Hakan Fotbolcu ve Fizik Tedavi Uzmanı Mustafa Yıldız'ı da transfer ederek. bünyesindeki iki önemli boşluğu doldurmuş oldu.

KARDİYOLOJİ UZMANI BAŞLADI

Çerkezköy'deki Optimed Güven Hastanesi'nde göreve başlayan Kardiyoloji Uzmanı Hakan Fotbolcu, 2000 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Koşuyolu Kalp ve Araştırma Hastanesi'nde ihtisasa başladı. 2004 yılında ihtisasını Koşuyolu'nda tamamlayan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hakan Fotbolcu, daha sonra 1 yıl Silivri Onur Hastanesi'nde ve2 yılda Çorlu 4-D Millet Hastanesi'nde çalıştı.

Çorlu 4-D Millet Hastanesi'nde invaziv kardiyoloji ünitesinin kurulmasında etkin rol oynayan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hakan Fotbolcu, Çorlu'da birçok by-pass, kroner anjiyo, açık kalp ameliyatı, stend gibi başarılı operasyonların altına imza attı.

Güven Hastanesi'nde poliklinik hizmeti vereceklerini belirten Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hakan Fotbolcu, ilk etapta çeşitl kalp rahatsızlıkları, efor testi, ritim holter, tansiyon holter gibi alanlarda hizmet vereceklerini ve ilerleyen günlerde EKO kardiyorografi hizmeti de vereceklerini ifade etti.

FİZİK TEDAVİCİ DE BAŞLADI

Kardiyoloji Uzmanı ile birlikte göreve başlayan Fizik Tedavi Uzmanı Mustafa Yıldız ise 1999 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezn olduktan sonra ihtisasını 2004 yılında Trakya Üniversitesi'nde tamamladı.

Daha sonra 3 yıl süre ile Çorlu 4-D Millet Hastanesi'nde çalışan Fizik Tedavi Uzmanı Mustafa Yıldız, Çerkezköy'de Güven Hastanesi'nde görev yapacak olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, "Güven Hastanesi ile anlaştığım için çok mutluyum. Burada tüm kas iskelet sistemi sorunları, bel, boyun fıtığı, omuz ağrıları, skaryos, kemik erimesi ve romatizmal hastalıklar ile kronik ağrıların tetkik ve tedavisinde bölge halkına yardımcı olmaya çalışacağım" dedi.

Optimed Güven Hastanesi'nde Fizik Tedavi Ünitesi kurmak için çalışmalara da başladıklarını belirten Fizik Tedavi Uzmanı Mustafa Yıldız, kurulacak ünitenin günde 50-60 arasında bir hastaya hizmetverecebilecek kapasitede olacağını kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.