Güven Sokak 07.30-23.30 saatleri arasında trafiğe kapalı

Yaklaşık bir sene önce Güven Sokak ile Rüya Sokağın kesiştiği alana yapılan kapalı otopark vatandaşa ve esnafa rahat bir nefes aldırırken, otopark üzerinde bulunan çocuk parkı etrafındaki çitler ile yol babaları bilinçsiz şoförlerin gazabına uğramıştı. Yaşanan olumsuzlukların ardından Belediye yetkilileri Güven Sokağın giriş ve çıkışlarına manyetik dubalar koyarak sokağı saat 07.30-23.30 saatleri arasında araç trafiğine kapattı.

Güven Sokak 07.30-23.30 saatleri arasında trafiğe kapalı
01 Eylül 2014 Pazartesi 07:10

ÇİTLER VE YOL BABALARI KIRILINCA SOKAK TRAFİĞE KAPATILDI
Yer altı kapalı otoparkının bulunduğu Güven Sokak araç trafiğine kapatıldı. Park üzerinde bulunan çocuk parkı etrafında ki çitlerin kısa bir süre önce kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından araç ile çarpılarak kırılmasının ardından Çerkezköy Belediyesi yetkilileri gün içerisinde sokağın araç trafiğine kapalı kalması için elektronik yol dubalarını faaliyete geçirdi.
YAŞANAN SORUNLARIN ÖNÜNE ELEKTRONİK DUBALAR İLE GEÇİLECEK
Çoğu kere araç sahipleri yol kenarında bulunan yol babalarına çarparak kırarken, son olarak da çitlerin kırılmasının ardından kalıcı çözüm olarak araç yolu trafiğe kapatıldı. Yer altı kapalı otoparkı yaklaşık bir sene önce yapılırken, Güven Sokağın giriş ve çıkışlarına da elektronik dubalar monte edilmişti. Sokak üzerinde yaşanan olumsuzlukların ardından Belediye yetkililerince sokağın her iki girişine de tabela konularak 07.30-23.30 saatleri arasında araç trafiğine kapalı kalacağı ifade edildi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.