Güven tazeleyen Önsel mazbatasını aldı

21 Aralık Pazar günü yapılan MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı 11. Olağan Kongresi’nden zaferle ayrılarak bir kez daha güven tazeleyen Koray Önsel, yeni yönetimiyle birlikte mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Balkanı Hakimi Fatih Özyurt’tan teslim aldı

Güven tazeleyen Önsel mazbatasını aldı
25 Aralık 2014 Perşembe 18:19

 214 OYLA İLÇE BAŞKANI SEÇİLMİŞTİ

MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı 11.Olağan Kongresi’nde Gazeteci Şaban Kardeş ile birlikte yarışan mevcut İlçe Başkanı Koray Önsel, delegelerin kullandığı oylar doğrultusunda yeniden İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Kongre sonunda 400 delegeden 291’i sandığa gitmiş ve 5 oy geçersiz sayılmıştı. Açılanan sonuçların ardından Koray Önsel 214 oy alarak İlçe Başkanlığına seçilirken, rakibi Şaban Kardeş ise 72 oyda kalmıştı.

BİZLERE BU GÖREVİ BİR KEZ DAHA LAYIK GÖREN DELEGELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Önsel İlçe Başkanlığına seçilmesinin ardından, İl Başkanı Enez Kaplan ile birlikte Ankara’ya giderek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ziyaret emiş ve hayır duasını almıştı. Önceki günde yeni yönetimiyle birlikte İlçe Seçim Kuruluna giden Koray Önsel, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Fatih Özyurt’tan mazbatasını teslim aldı. Delegelerin güveniyle yeniden ilçe Başkanı seçildiğini ifade eden Koray Önsel, “11.Olağan kongremize katılan delegelerimizin yanı sıra tüm dost ve misafirlerimize teşekkür ediyorum. Üç hilal uğruna yaptığımız çalışmalarımız ortada ve bizleri yeniden bu göreve layık gören delegelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Mazbatamızı da teslim aldık ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.