Güzel bir Çerkezköy için hep birlikte çalışalım

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve beraberinde Yürütme Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı Kayyum Heyeti Başkanı Hasar Demir'e ziyarette bulundu. Ziyaretlerde konuşan Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz "Kent Konseyi olarak Çerkezköy'ün daha yaşanılabilir bir hal alması için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Bu yöndeki çalışmalarımız olumlu bir şekilde devam ediyor. Hep birlikte Çerkezköyümüzü güzelleştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı

Güzel bir Çerkezköy için hep birlikte çalışalım
13 Eylül 2014 Cumartesi 07:49

GÖNLÜMÜZCE BAŞARILAR DİLİYORUZ
Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve beraberinde Yürütme Kurulu Üyeleri önceki gün yaptığı ziyaretlerde ilk olarak Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz "Göreve başladığınız süre boyunca daha yeni ziyaretinize gelebildik. Görevinizde gönlümüzce başarılar diliyoruz" dedi.

BURANIN BABASI SİZSİNİZ
Kent Konseyi'nin, Belediye ile birlikte el ele verilip çalışıldığı sürece Çerkezköy'e en iyi şekilde hizmet verilebileceğini dile getiren Karagöz "Yaklaşık 300 tane üyemiz var. Üyelerimizin hepsinin kendine göre yetenekleri var. Verdikleri fikirler hiç boş fikirler değil. Güzel şeyler yaptığımızı düşünüyoruz ama en büyük gücü sizlerden alacağımızı düşünüyoruz. Ama buranın babası sizsiniz. Biz babamızdan destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

BORÇTAN KORKMUYORUZ, İYİ ŞEYLER YAPMAK İSTİYORUZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunarken "Öncelikle hoş geldiniz. Yeni Yönetim ilçemize hayırlı olsun. Başından beri aynı şeyi söyledik. Herkesin fikir ve düşüncelerine ihtiyacımız var. Bu anlamda Kent Konseyi'nin varlığını önemsiyoruz. Umut ediyorum ki iyi şeyler yapacağız. İşin özüne geldiğimizde ise tabi ki bunların hepsi maliyetler hesaplanarak yapılacak. İmkanlar dahilinde Çerkezköy'ün tüm fikirlerini değerlendirip iyi şeyler ortaya çıkaracağımızı düşünüyorum. Borçtan korkmuyoruz iyi işler yapmak istiyoruz. Hepimize hayırlı olsun diyoruz" şeklinde konuştu.

KENT KONSEYİ BİNASININ ÖNÜNE MEYDAN ÇALIŞMASI PLANLANIYOR

Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Vahap Akay'a son projeler ile ilgili de Çerkezköy Kent Konseyi Binası önündeki alanın değerlendirilmesi konusunda Çerkezköy'den Çanakkale'de şehit düşmüş askerlerimiz için bir anıt, Atatürk Heykeli veya farklı bir proje konusunda fikir sundu. Belediye Başkanı Vahap Akay da sunulan fikri Çerkezköy Kent Konseyi Binası’nı ziyaret ederek değerlendireceklerini belirtti ve ardından ziyaret sona erdi.

BELEDİYE'NİN SİZLERİN YANINDA OLMASI GEREK
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın ardından Çerkezköy Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Reşat Bahar'ı ziyaret eden Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Çerkezköy'de tamamen gönüllük ilkesine dayanan bir hizmet verdiklerini dile getirirken, Reşat Bahar ise "Gönüllü bir iş yapıyorsunuz fakat Belediye'nin de sizlerin yanında olması gerekir. Üreteceğiniz projelere Belediye'nin ayrı bir bütçe ayırması gerekiyor. Oradaki masraflarınız için de bir bütçe ayrılmalıdır. Tek güvenceniz Belediye ve Belediye ile uyum içerisinde çalışmanız gerekiyor. Tabi bu çalışmalarda Ak Parti, CHP ve MHP olarak da sizlerin yanında olmamız gerekiyor. Siyaset bunu gerektirir" şeklinde konuştu. Ziyaret karşılıklı teşekkürün ardından son buldu.

DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLMALIYIZ
Kent Konseyi'nin son durağı ise CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı oldu. İlçe Teşkilatı Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir ziyaretten dolayı Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve Yürütme Kuruluna teşekkür ederken "İyi bir ekip olduğunuza inanıyorum. Belediye'nin de sizlere destek olacağına inanıyorum. Bizlere de ne düşüyorsa bunu yapmaya hazırız. Toplumsal anlamda yaşanılabilir bir kent oluşturma konusunda Kent Konseyi'nin üzerine önemli görevler düşüyor. Ama sizlere destek olmamız gerekiyor. Kent Bilinci'nin artması için 3 tane sağlam ayağa ihtiyacımız var. Birincisi Kent Konseyi, ikincisi Belediye, üçüncüsü ise sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerdir. Dayanışma içerisinde olursak Çerkezköy için eksik ne varsa giderileceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

AMACIMIZ KENT KONSEYİ'NİN FAAL HALE GELMESİDİR
Kent Konseyi'nin Çerkezköy için 'Bir tuğla da biz koyalım' bilinciyle hareket ettiğini dile getiren Serkan Karagöz "Kent Konseyi olarak sevgili Hasan Bey'i ve CHP'yi ziyaret etmekten dolayı çok mutluyuz. Kendilerine hayırlı görevler nasip etsin diyoruz. Amacımız Kent Konseyi'nin faal hale gelmesidir. Çerkezköy'ün güzel projelerimizden yararlanmasını istiyoruz. Sizlerin içerisinden temsilcimiz oldukça fazla bulunuyor. Çerkezköy önemli bir konumda ve sosyal faaliyetlerin az olduğu bir yer. Bunun daha üst seviyelere gelmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı ve ardından ziyaretler sona erdi.
 
Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
kent konseyi halkın yararına ve sorunlarını n çözümü için proje üreten ve uygulanması için çaba sarfeden partiler üstü kurumdur .malasef çerkezköy de iktidar belediye başkanı başkan yönetim belediye başkanını partisidir.
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
emins dhe n yine siz kent konseyindemisiniz .ediğiniz gibi başkalarınada bırakmalı sizin görevinizi alacak yedek arkadaşlarınız yok mu? varsa hemen bırakma lütfünda bulununuz.öylediğinizle uygulamanız birbirini tutsun
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
kent konseyi halkın yararına proje sunana ve takip eden siyaset üstü kurum .ama başkanı belediye başkanı ve çevresindekiler herzaman çerkezköy de böyle olmuştur.
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
emine hn kent konseyi kurulduğundan beri seni görüyoruz .dediğin gibi koltuklardakiler her zaman değişmeli .o zaman sende istifa edersin herhalde.hatırlatayım dedim.
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
iki kere mesaj gönderdim yayınlanmadı .eleştiride bulundum çünkü kent konseyi görevini yapamıyor. çerkezköy okuyor dışında faliyeti var mı ? belediye başkanı ne derse o oluyor. seçim zamanı kent konseyi faliyet gösterir. literatüre bakınız.
Avatar
esnaf - 10 yıl önce
bu konseyin ne iş yaptığı ne işe yaradığını ben hala çözemedim. yaptıkları bir şey varmı kent için?