Habersiz denetimler devam ediyor

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Nüfus Müdürlüğü ile Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına Perşembe günü saat 08.00’da habersiz denetleme ve incelemelerde bulundu. İncelemelerine ilk olarak Nüfus Müdürlüğü ile başlayan Kaymakam Kubilay, Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz ile beraber tüm birimleri personeli ile beraber denetledi

Habersiz denetimler devam ediyor
01 Ekim 2015 Perşembe 16:57

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Vatandaşa daha iyi bir hizmet verilmesi için eksikliklerin giderilmesi talimatı veren Kubilay personele başarılı çalışmalar diledi ve vatandaşlarla da sohbet ederek dertlerini dinledi. Ardından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı denetimine geçen Kaymakam Metin Kubilay, Vakıf Müdürü Nuray Koç ile beraber tüm birimleri denetleyerek çalışmaları yerinde inceledi.

İNCELEMELER ARTARAK DEVAM EDECEK

Amaçlarının yönetimin iyileştirilerek vatandaşa daha iyi hizmet verilmesi olduğunu söyleyen Kubilay, bürokratik odaklı iş anlayışından ziyade vatandaşa hizmet odaklı görev anlayışına sahip olduklarını bir kez daha vurguladı. Son olarak Sayın Kaymakamımız kamu hizmeti gören tüm idari birimlere yönelik olarak habersiz denetleme ve incelemelerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.