Hacıoğlu ailesinin en acı günü

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Muharrem Hacıoğlu sevenleri tarafından sonsuzluğa uğurlandı. Cenaze törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye çalışanları ve diğer siyasiler de katıldı.

Hacıoğlu ailesinin en acı günü
09 Şubat 2019 Cumartesi 14:40

HACIOĞLU AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR
Çerkezköy Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü İlhan Hacıoğlu’nun babası Muharrem Hacıoğlu bir süredir mücadele verdiği hastalığa yenik düştü. 75 yaşındaki Muharrem Hacıoğlu için Cuma günü Gazi Osman Paşa camiinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Hacıoğlu ailesini bu acılı gününde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye başkan yardımcıları İmdat Özgör, Enver Bayram, Kemal Gümüş, Mustafa Gümüş, Belediye meclis üyeleri, Saadet Partisi Çerkezköy Belediye Başkan adayı Erol Kaya, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Çerkezköy İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, TRAMDED Başkanı Rüstem Tuna, iş adamları, sanayiciler, belediye personeli, STK temsilcileri yalnız bırakmadı.

İSTASYON MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ
İki çocuk ve dört torun sahibi merhum Muharrem Hacıoğlu kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığında aile kabristanına defnedildi. Taziyeleri Çerkezköy Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü İlhan Hacıoğlu ve ailesi kabul etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.