Hafta sonu vezneler açık

Çerkezköy Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü vezneleri emlak vergisi, ilan-reklam ve çevre temizlik vergisi ödemelerinin 1. taksitinin son ödeme gününün 1 Haziran 2020 olması nedeniyle hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri de açık olacak.

Hafta sonu vezneler açık
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Mayıs 2020 Cumartesi 11:16

Emlak Vergilerinde son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olması nedeniyle 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Pazar günleri sabah 09.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında Çerkezköy Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü vezneleri açık olacak.
SON ÖDEME TARİHİ 1 HAZİRAN
 Çerkezköy Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü vezneleri emlak vergisi, ilan-reklam ve çevre temizlik vergilerinin 1. taksitinin son ödeme gününün 1 Haziran Pazartesi günü olması nedeni ile Cumartesi ve Pazar günleri de açık olacak. emlak vergisi, ilan-reklam ve çevre temizlik vergilerini ödemek isteyen vatandaşlarımız Çerkezköy Belediyesi’ne bu hafta sonu 09.00-17.00 saatleri arasında gelerek, emlak vergisi, ilan-reklam ve çevre temizlik vergilerinin ilk taksitlerini ödeyebilirler.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hackerr - 4 yıl önce
safas