Hak ve Özgürlükler Hareketi’nden Başkan Çetin’e Ziyaret

Hak ve Özgürlükler Hareketi’nden Başkan Çetin’e Ziyaret
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Şubat 2021 Cuma 11:40

Bulgaristan Silistre Hak ve Özgürlükler Hareketi İl Başkanı Sezgin Galib, Kruşari (Armutlu) Belediye Başkanı İlhan Müstedjeb, Glaviniza (Asvatköy) Belediye Başkanı Nejdet Djevdet, HÖH Trakya Temsilcisi ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin ve beraberindeki heyet Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyaret etti.
Kentimizde yaşayan soydaşlarımıza verdiği desteklerden dolayı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e teşekkür eden Bulgaristan Silistre Hak ve Özgürlükler Hareketi İl Başkanı Sezgin Galib, 4 Nisan 2021 Pazar günü yapılacak olan Bulgaristan Genel Seçimlerinde Türkiye’de yaşayan soydaşlarımızın da oy kullanacağını belirtti.
KAPAKLI SANAYİCİLER İLKOKULU’NDA SANDIK KURULACAK
Ziyarette konuşan Galib, 4 Nisan 2021 Pazar günü yapılacak olan Bulgaristan Genel Seçimlerinde Türkiye’de yaşayan soydaşlarımızın da oy kullanacağını belirterek,  “Kapaklı, Çerkezköy ve Saray’da yaşayan soydaşlarımız 4 Nisan Pazar günü Kapaklı Sanayiciler İlkokulu’nda Bulgaristan Genel Seçimleri için oylarını kullanabilirler.’’ dedi.  
Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de “Hemşehrilerime nazik ziyaretleri ve hediyeleri için çok teşekkür ediyorum.’’
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.