Hakan Çelik 1911 Çerkezköyspor ile anlaştı

Süper Amatör Lig’ine iddialı bir şekilde hazırlanan temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor bir futbolcu ile daha anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon Veliköyspor’da top koşturan Hakan Çelik ile sözleşme imzalayan temsilcimiz lige iddialı bir giriş yapmak istiyor

Hakan Çelik 1911 Çerkezköyspor ile anlaştı
18 Temmuz 2014 Cuma 07:15

BİR FUTBOLCU DAHA KADROYA DAHİL OLDU
Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Süper Amatör temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor takımı bir futbolcuyu daha renklerine bağladı. 1911 Çerkezköyspor takımı geçtiğimiz sezon Veliköyspor’da top koşturan stoper oyuncusu Hakan Çelik ile sözleşme tazeledi.
İYİ BİR TRANSFER DAHA OLABİLİR
1911 Çerkezköyspor Genel Kaptan Yardımcısı Ünal Karabaş, takıma iyi ve genç bir futbolcu kazandırdıklarını dile getirerek "Hakan Çelik iyi bir stoper olmaya aday. Geçtiğimiz sezon Veliköyspor'da oynuyordu. Bildiğimiz bir futbolcu, inşallah 1911 Çerkezköyspor'a hayırlı olur. Transferlerimiz bir bir noktalanıyor fakat iyi bir transfer daha yapabiliriz" dedi.
KALİTELİ BİR KADROYA SAHİBİZ
Önümüzdeki sezon Süper Amatör Lig'de 1911 Çerkezköyspor forması giyecek olan Hakan Çelik ise "Elimden geleni yapacağım. Tabiki şampiyon olmak istiyoruz. BAL'a çıktığımızda daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Kaliteli bir kadroya sahibiz. Bu kadroda yer alabilmek için mücadele edeceğim. Taraftarlara güzel futbol izleteceğim. Burada olduğum için mutluyum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.