Hakim Hakan Dede veda etti

Çerkezköy'de yaklaşık 1 yıldır görev yapan Hakim Hakan Dede Diyarbakır'a tayininin çıkması nedeni ile geçtiğimiz gün bir veda yemeği düzenledi.

Hakim Hakan Dede veda etti
29 Temmuz 2007 Pazar 22:54

AKSU Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe Çerkezköy Kaymakam'ı Abdullah Durukan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül, Çerkezköy Cumhuriyet Savcıları Abdullah Mirza Coşkun, Hayati Yelesdağ ve Halil İbrahim Çiftçi, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Çerkezköy İlçe Jandarma eski Bölük Komutanı J. Bnb. Ramazan Çalışkan, ÇTSO eski Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kılınç, ÇTSO Meclis Başkanı M. Zafer Avcılar, çok sayıda Avukat, KAGİAD Başkanı Nuri Eroğlu, Çerkezköy Hükümet Konağı personeli ile çok sayıda davetli katıldı.

SAZI ELİNE ALDI

Veda yemeğinde bir konuşma yapan Hakim Hakan Dede Çerkezköy'de görev yapmaktan son derece mutluluk duyduğunu ifade ederek "Görev yaptığım yerler arasında en çok mutluluk duyduğum yerlerden birisi de benim için Çerkezköy. Burada kısa sürede olsa güzel günler yaşadım. Buradaki arkadaşlık, iş hayatı ve arkadaşlığı dostluğu ömrüm boyunca unutmayacağım. Çerkezköy'de görev ypmaktan son derece mutluluk duydum. Burası bende hep güzel bir yer olarak kalacak" dedi.

Çerkezköy Avukatlarından Avukat Engin Özden ise Hakim Hakan Dede'nin çok iyi bir insan ve iyi bir hakim olduğunu belirterek "Kendisi bizim nazarımızda 10 üzerinden 10'luk bir insan. Kendisini tanımaktan, kendisiyle çalışmaktan son derece memnunuz. Hakimliği kadar insani ilişkileri, diyaloğu çok iyiydi. sBöyle sıcak kanlı bir dost, iyi bir hakimin aramızdan ayrılmasını burukluk ile karşılıyoruz. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz" dedi.

Bu konuşmanın üzerine Çerkezköy Kaymakamı Abdullah Durukan "Hakan bey demek ki iyi bir intiba bıraktı, sınıfı geçti. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından kendisine veda hatırası olarak verilen hediyenin ardından Hakim Hakan Dede ve Çerkezköy İlçe Halk Eğitim eski Müdürü Ali Günal Kahramanoğlu birlikte saz çaldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.