Halaçlı köprüsü açıldı

Çerkezköy-Halaçlı Yolu üzerinde bulunan 5 metrelik köprü Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından genişletilerek güçlendirilmesinin ardından araç trafiğine açıldı

Halaçlı köprüsü açıldı
14 Eylül 2015 Pazartesi 08:49

VATANDAŞLARIMIZIN İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİK

Çerkezköy-Halaçlı Yolu’nun 2 kilometresinde bulunan ve sadece 5 metre genişliği bulunduğu için sık sık trafik kazasının meydana geldiği köprünün toplam 6 metre genişletildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Halaçlı Yolu üzerindeki köprü dar olduğu için sık sık kaza meydana geliyor ve bu yolu kullanan vatandaşlarımız köprünün genişletilmesini istiyordu. Vatandaşlardan gelen talep üzerine köprüyü genişletme kararı aldık. 3 metre sağ taraftan, 3 metre sol tarafından köprüyü genişlettik. Ayrıca genişletme çalışmalarına başladığımızda mevcut köprünün ayaklarının tahrip olduğunu görünce güçlendirme çalışması da yaparak, çevre düzenlemesi ile birlikte çalışmalarımızı tamamladık” açıklamasında bulundu.

KÖPRÜ YENİLENDİ

Yenilenen köprünün toplam 11 metre genişliğinde olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Akay, “köprü ayrıca 18 metre uzunluğunda. Köprünün altından geçen derenin içi de bu sayede temizlenmiş oldu. Bugünden itibaren vatandaşlarımız yenilenen ve güçlendirilen köprümüzü kullanmaya başlayabilirler” diye konuştu.

YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Köprünün açılışının ardından Ambardere’de bulunan Dr. Şevket ve Orhan Güngör Sokak’ta yol yapım çalışmalarını da inceleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, her iki sokağa da asfalt kırıntısı serildiğini sözlerine ekledi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.