Halı sahada doğum günü sürprizi

Hakan Plastik çalışanlarından Murat Karagöz’e halı sahada eşi tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. Halı saha maçı yaparken eşi, çocukları ve aile dostlarını ellerinde pastayla sahanın içinde gören Karagöz, duygu dolu anlar yaşadı

Halı sahada doğum günü sürprizi
19 Ekim 2016 Çarşamba 18:51

33’ÜNCÜ YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADI

Her hafta Kapaklı’da hizmet veren Atıcı Spor Kompleksi’nde Hakan Plastik’te çalışan iş arkadaşlarıyla halı sahada futbol oynayan Murat Karagöz, 33’üncü yaş gününü eşinin sürprizi ile halı sahada kutladı. Maçın 30’uncu dakikasında eşinin Sezer Karagöz’ün halı sahaya elinde pasta ile girdiğini gören Murat Karagöz kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

LİSE YILLARINDAN BERİ BİRLİKTELER

Lise dönemlerinden beri 18 yıldır birlikte olan Murat – Sezer Karagöz çifti, çocukları ve dostlarıyla birlikte halı sahada üzerinde ‘Liselim’ yazısının bulunduğu doğum günü pastasındaki mumları üfledi. Başta eşi ve çocukları olmak üzere sürpriz doğum günü kutlamasında emeği geçen tüm dostlarına teşekkür eden Murat Karagöz duygu dolu anlar yaşadı.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Pastanın ilk dilimine eşine ikram eden Murat Karagöz, daha sonra çocukları ve dostlarına da pasta ikram etti. Hakan Plastik çalışanları ve Murat – Sezer Karagöz çiftinin dostları pastayı yedikten sonra hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.