Halit Hoca son yolcuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Atatürk İlkokulu, Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu ve Nurullah Narin Ortaokulu eski müdürü Halit Ercan, Merkez Osmanlı Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı’nda toprağa verildi

Halit Hoca son yolcuğuna uğurlandı
22 Ağustos 2016 Pazartesi 08:56

SON YOLCULUĞUNA UĞURLADILAR
 
Halit Hoca için Pazar günü Merkez Osmanlı Camii’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, İlçe Müftüsü Olcay Palak, Eğitim Bir Sen Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Üzgün, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, mahalle muhtarları, iş adamları ve esnaflar, kurum ve kuruluşların temsilcileri, Ercan ailesi, Ercan ailesinin yakınları, Halit Ercan’ın eski öğrencileri ile çok sayıda Çerkezköylü katıldı.
 
İSTASYON MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ
 
Halit Ercan’ın cenaze namazını Merkez Osmanlı Cami İmam Hatibi Selahattin Albayrak kıldırdı. Kılınan cenaze namazının ardından Halit Ercan’ın cenazesi omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Halit Ercan, İstasyon Mezarlığı’nda göz yaşları arasında toprağa verildi.
 
YAKINLARI AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI
 
Cenazede Halit Ercan’ın ailesi ve yakınları taziyeyi kabul ederken ayakta durmakta zorlandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.