Halk Eğitim Merkezi kursları başladı

2010-2011 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın başlamasıyla birlikte Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nin emlakcılık, eczane çalışanları destek personeli, kalorifer ateşçiliği, yabancı dil, bilgisayar işletmeciliği, forklift operatörlüğü gibi alanlarda açtığı kurslar da başladı

Halk Eğitim Merkezi kursları başladı
14 Ekim 2010 Perşembe 00:00

2010-2011 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın başlamasıyla birlikte Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nin kursları da açılmaya başladı. Eğitim alanında, iş alanında ve sosyal alanda vatandaşların eksiğini tamamlama amacı taşıyan kurslar hakkında bilgi veren Halk Eğitim Merkezi yetkilileri, emlakcılık, eczane çalışanları destek personeli, kalorifer ateşçiliği, yabancı dil, bilgisayar işletmeciliği gibi kursların açıldığını, gelen talep doğrultusunda da çeşitli kursların açılabileceğini de kaydetti.

KURS SAYISI ARTACAK
    Halk Eğitim Merkezi bünyesinde emlakcılık, eczane çalışanları destek personeli, kalorifer ateşçiliği, yabancı dil, bilgisayar işletmeciliği, forklift operatörlüğü, çocuklara yönelik gitar kursu ve halk oyunları kurslarının açıldığını ifade eden Halk Eğitim Merkezi yetkilileri, ayrıca Kızılpınar, Pınarça ve Kapaklı’da da giyim-makine nakışı kursunun açıldığını dile getirdi.
Yakında merkezde açılması gündemde olan kurslara da değinen yetkililer, bu doğrultuda makine nakışı, bilgisayar, muhasebe, kalorifer ateşçiliği, forklift operatörlüğü, bağlama, halk oyunları, okullarda halk oyunları ve yetiştirme kurslarının açılacağını belitti.

SANAYİ İLE İŞBİRLİĞİ
    Yetkililer ayrıca merkezde yetişkinlere ve çocuklara yönelik tiyatro kursunun da açılacağını söylerken, "Tiyatro sevenler ve tiyatroyla ilgilenmek isteyenler geç kalmadan kursumuza başvursun. Talep doğrultusunda sanayi ile birlikte işletmeler bünyesinde meslek ve telafi kursları gibi daha çeşitli kurslar da açılabilir" diye konuştu.

İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE DE BİRÇOK KURS MEVCUT
    Çerkezköy Belediyesi ve 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı ile iş birliği içinde sürdürülen kurslar hakkında bilgi veren Halk Eğitim Müdürü Şenol Sinan Ekinci, "Belediye ile iş birliği içinde sürdürdüğümüz takı tasarım, ebru, hat sanatı ve çini kurslarımız da tekrar açılacak. Ayrıca 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı iş birliği ile okuma yazma bilmeyen askerler için okuma yazma kursu devam ediyor" dedi ve bunun dışında komutanlıkta kalorifer ateşçiliği ve bilgisayar kurslarının da olduğunu ifade etti.

VATANDAŞLARIMIZ HER ZAMAN GELEBİLİR
    Ekinci, vatandaşların eksikliğini hissettiği konularda açılan kurslara gelebileceklerini ve sosyal kültürel etkinliklere katılabileceklerini vurgularken, vatandaşların görüş ve önerilerinin de kendileri için önem taşıdığına dikkat çekti. Sinan Ekinci son olarak derslik konusunda sıkıntı çektiklerini, bu sebeple haftaiçi akşam kurslarını 75. Yıl İlköğretim Okulu’da devam ettirdiklerini de sözlerine ekledi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dilek - 9 yıl önce
gitar ve folklor kursu beni bekle