Halk Eğitim Merkezi'nin Yaz Kursları devam ediyor

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Dönemi kursları devam ediyor. Merkez'de ve Kapaklı'da devam eden Bilgisayar Kurslarının yanı sıra spor kursları da devam ediyor.

Halk Eğitim Merkezi'nin Yaz Kursları devam ediyor
26 Temmuz 2007 Perşembe 08:01

2007-2008 Eğitim Öğretim Yılı'nda düzenlenecek kurslar içinde kayıtların başladığını belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Yıldırım, kayıt yaptırmak isteyenlerin Halk Eğitim Müdürlüğü'ne başvurabileceklerini ifade etti.

SANAYİCİLER İLKÖĞRETİM OKULU'NDA BAYANLARA YÖNELİK KURSLARIMIZ VAR

Halk Eğitim Müdürlüğü olarak yaz döneminde de kurslarına devam ettiklerini belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Yıldırım, "Halk Eğitim Müdürlüğü olarak yaz dönem kurslarımız var. Şuanda merkez de ve Kapaklı'da Bilgisayar Murslarımız var. Merkez'deki verilen Bilgisayar Kursumuz sabah ve öğle grubu olmak üzere iki grup halinde veriliyor.

Kurslarımız hafta için günde 4 saat olarak veriliyor. Haftalık 20 saat verilen kurslarımızın sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifika verilecek. Kapaklı'daki bilgisayar kurslarından birisi Gazi ilköğretim Okulu'nda bir tanesi de Mehmet Elfide Erdegül İlköğretim Okulu'nda veriliyor. Oradaki kurslarımız da hafta içi günde 4 saat veriliyor. Bilgisayar kurslarında 18'er kursiyer kurs görüyor. Kursiyerlere kur sonunda yapılacak olan sınav sonrasında başarılı olanlara sertifika verilecek" dedi.

Bayanlara yönelik kurs ve öğrencilere yönelik spor kurslarının da devam ettiğini belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Yıldırım, "Sanayiciler İlköğretim Okulu'nda ev hanımlarına yönelik ev mefruşatı ve el sanatları kursu veriliyor. Sabah ve öğle olmak üzere iki grup halinde verilen kurs, hafta içi haftalık 25 saat veriliyor. El sanatları kursunda 16 sabah, 23 öğleden sonra olmak üzere toplam 39 kursiyer kurs görüyor. Bu kursumuz sonunda da başarılı olan kursiyerlerimize sertifika verilecek.

Ayrıca Kapaklı ve Çerkezköy Belediyesi ile ortaklaşa yaz spor okullarının yanı sıra Halk Eğitim Müdürlüğü olarak Kapaklı Çok Programlı Lisesi'nde ilköğretim öğrencilerine futbol ve voleybol kursları da veriyoruz. Bu kırsımızda da 32 futbol, 14'de kapaklı olmak üzere toplum 46 kursiyer kurs görüyor" dedi.

2007-2008 Eğitim Öğretim Yılı kursları içinde kayıtların başladığını belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Yıldırım, kayıt yaptırmak isteyenlerin Halk Eğitim Müdürlüğü'ne başvurabileceklerini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.