Halk Masası hizmete başladı

Çerkezköy Belediyesi Halk Masası vatandaşlara hizmete başladı

Halk Masası hizmete başladı
23 Temmuz 2014 Çarşamba 07:33

Çerkezköy Belediyesi giriş katında hizmet verecek olan Halk Masası, vatandaşların Belediye içerisinde hangi konu ile ilgilendiğini öğrenip bu konuda hangi birime yönlendirileceği konusunda vatandaşları bilgilendirecek.
 
SIKINTI VE ŞİKAYETLER HALK MASASI'NDA DİNLENECEK
 
Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör Halk Masasının faaliyet alanı ile ilgili bilgiler verirken "Vatandaşlar sıkıntılarını, şikayetlerini ve taleplerini iletmek üzere Belediye'yi aradıklarında Halk Masası ile muhattap olacaklar. Halk Masası da bu şikayetleri ve talepleri ilgili birimlere iletecek. Yine Yazı İşleri Müdürlüğü'ne gelen yazıların, dilekçelerin alımlarını da Halk Masası yapacak" ifadelerini kullandı.
 
ZAMAN KAYBI ÖNLENECEK
 
Halk Masası'nın Belediye içerisindeki karışıklığı, vatandaştan gelen sıkıntı ve taleplerin çözümünü daha da hızlandıracağını belirten Özgör "Vatandaşımız Belediye'ye geldiği zaman hangi birime ve hangi amaçla geldiğini Halk Masası'na belirtecek ve ona göre ilgili makama yönlendirilip isteğini dile getirebilecek. Böyle olunca Belediye içerisinde birimleri arayarak zaman kaybetmemiş olacak" şeklinde konuştu.
 
İŞ-KUR BİRİMİ DE HİZMET VERECEK
 
Belediye'de önceden ikinci katta Belediye Başkanlığı makamının yanında hizmet veren İŞ-KUR biriminin de Halk Masası'nda hizmet vereceğini belirten Özgör "Halk Masası'nda 4 Belediye personeli vatandaşa hizmet verecek. Buranın kurulmasındaki en etken amaç vatandaşlarımızın Belediye'ye geldiklerinde nereye yönlenmeleri ve ne konuda, kiminle görüşme yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirilmeleridir" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.