Halkın huzuru için Asayiş uygulaması yapıldı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından İlçede genel güvenlik ve asayişin sağlanması amacıyla belirli noktalarda Asayiş uygulaması yapıldı

Halkın huzuru için Asayiş uygulaması yapıldı
29 Mayıs 2015 Cuma 17:12

 BELİRLİ NOKTALARDA UYGULAMA YAPILDI

Halkın huzuru ve güvenliği için Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından asayiş uygulaması yapıldı. Meydana gelebilecek asayişe müessir olayların önlenebilmesi, suç işleme hazırlığında olan şahıslara karşı polisin caydırıcı faaliyetlerdeki etkinliğini arttırarak vatandaşların rahat ve huzurunun sağlanması, aranan şahısların yakalanması amacı ile ilçemiz giriş ve çıkışlarında araç ve şahıslar üzerinde Çerkezköy Sulh Ceza Hakimliğinin arama kararına istinaden 22.00-24.00 saatleri arasında asayiş uygulaması yapıldı.

331 ŞAHIS SORGULANDI

Tepe Emlak Konutları İstanbul Çevre yolu girişi, Fevzi Paşa Mahallesi BSH Kavşağı ve Tugay Kavşağı olmak üzere  3 farklı noktada yapılan sabit uygulama ve 23.00-24.00 saatleri arasında ilçede bulunan Umuma Açık İstirahat ve Eğlence yerleri ile Dernek ve Dernek Lokallerinde yapılan uygulamalar hakkın bilgi veren yetkililer, “Toplam 331 şahıs sorgulanmış, aranması olan 1 şahıs yakalanmıştır. 10 Umuma Açık İşyeri/Dernek Lokali denetlenmiş, 1 umuma açık işyerine 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanununa Muhalefetten, 1 işyerine de sigara içildiği tespit edilen 2 şahsa İdari Yaptırım Karar Tutanağı tanzim edilmiştir” denildi.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

Uygulamalarda faturasız/ruhsatsız 1 adet Kurusıkı silahın ele geçirildiğini ifade eden yetkililer, “1 adet Kurusıkıdan bozma tabanca, 1 adet tabanca ve 1 adet Av Tüfeği ele geçirilerek 3 şahsa yasal işlem yapılmıştır. Trafik Denetimleri sonucu 56 araç kontrol edilmiş, 1 araç trafikten men edilmiş ve 4 araç sürücüsüne toplam 5183 TL para cezası tatbik edilmiştir. İlçemizde genel güvenlik ve asayişin sağlanması için çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edilecektir” açıklamasında bulunuldu.


Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.