Hamdi Budak helalleşmeye geldi

12 Haziran'daki seçimde MHP Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Adayı olan Hamdi Budak partisinin bir milletvekili çıkarmasının ardından ilk kez Çerkezköy'e geldi. Çerkezköy MHP İlçe Başkanlığı'na ziyarette bulunan Budak, partililere "Hayırlısı olsun. Biz bu davaya gönül vermişiz. Milletvekili olmak için buraya gelmedik. Helallik istiyorum. Benden yana helal olsun. Siz de hakkınızı helal edin" dedi

Hamdi Budak helalleşmeye geldi
21 Haziran 2011 Salı 00:00

Milletvekili adayları seçim dönemi birlikte propaganda çalışmasında bulundukları parti teşkilatlarına şu günlerde 'Helalleşme' ziyaretlerinde bulunuyor. Tekirdağ'dan 1 milletvekili çıkartan MHP'de seçim öncesi büyük şans verilen 2. Sıra Adayı Hamdi Budak, yaşanan hayal kırıklığının ardından Çerkezköy'e gelerek 'Helallik' istedi. MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu ve partililerin karşıladığı Hamdi Budak, "Hayırlısı olsun. Biz bu davaya gönül vermişiz. Milletvekili olmak için buraya gelmedik. Helallik istiyorum. Benden yana helal olsun. Siz de helal edin" dedi
YAPACAĞIMIZ HERŞEYİ YAPTIK
İlçe Başkanı Mustafa Ordu ve partilileriyle yaklaşık yarım saat sohbet eden Hamdi Budak, seçim değerlendirmesinde bulundu. Seçim döneminde Tekirdağ'da yapılacak tüm çalışmayı yaptıklarının altını çizen Budak, "Bakıyorum. Şunu da yapsaydık diyeceğim hiçbir şey göremiyorum. Biz elimizden geleni yaptık. Milletimizin takdiri bu" dedi.
Seçim sonuçlarının iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Budak, "Bizim MHP olarak nerede eksiğimiz var? Bunu tespit edip ona göre eksiğimizi gidermemiz lazım. Siyaseti seçimden seçime yapılan birşey olarak görmemek lazım" ifadelerinde bulundu.
GENEL SİYASETİN ETKİSİ OLDU
Seçim sonuçlarının seçimden önce meydanlarda ve sokakta görülenin aksine cereyan etmesinde genel siyasetin etkisinin bulunduğunu öne süren Hamdi Budak şunları söyledi: "Kim ne derse desin bu kasetler bize 6-7 puan oy kaybettirdi. Siyasete girmiş insanların kendisine dikkat etmesi gerekiyor. Bu tür insanları aramıza sokmamamız lazım. Ben Tekirdağ'da en yüksek rakamlarda ihaleler yapan biriydim. Aday olurken en ufak birşey olsa girmezdim. Kimse bize seçim üzeri birşey diyemedi, diyemezde."
SİYASETE DEVAM SİNYALİ VERDİ
Milletvekili adayı olmadan önce Tekirdağ İl Milli Eğitim Şube Müdürü görevinde bulunan Hamdi Budak, yakında emekli olacağını söyleyerek, siyasete devam edeceği sinyalini verdi. Budak, "Ben seçim bitti hadi ceketimi alıp gideyim diyenlerden değilim. Bizim idealimiz var. Biz bu davaya gönül vermişiz. Hayatımız boyunca da davamızdan ödün vermedik. Siyaset uzun soluklu bir iş. Seçimden seçime yapılacak birşey değil. Bundan sonrada partimize hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
HAKKINIZI HELAL EDİN
MHP'li Hamdi Budak konuşmasının sonunda seçim çalışmalarında kendisine destek veren Mustafa Ordu başta olmak üzere Çerkezköy İlçe Teşkilatı üyelerine teşekkür ederek, "Ben buraya sizden helallik istemeye geldim. Helallik istiyorum. Benden yana helal olsun. Siz de helal edin. İstikbal MHP'nindir. Bugün Ak Partililerin yüzde 35'i, CHP'lilerin yüzde 30'u 'Partiniz dışında oy vereceğiniz parti hangisi?' diye sorulduğunda MHP'yi gösteriyor. Biz üzerimize düşeni yaptık. Yapacağımız başka birşey yok. Bundan sonra eksiklerimizi gidermek için çalışacağız"diye sözlerini tamamladı.
Mustafa Ordu ve partililer Hamdi Budak'ın çağrısına "Bizim de helal olsun" diyerek karşılık verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.