Hamsi şölenine davet ettiler

Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek, 1 Mart Pazar günü yapacakları 7. Hamsi Şöleni’ne davet etti.

Hamsi şölenine davet ettiler
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
28 Şubat 2020 Cuma 12:03


Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Beytullah Coşkun ve Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Yalçın Hal ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin, Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 1 Mart Pazar günü geleneksel hale getirdikleri Hamsi Şöleni’nin yedincisini düzenleyeceklerini belirterek, “Geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl yedincisini gerçekleştireceğimiz Hamsi Şölenimizde sizleri de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyarız” dedi.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin ve Meclis Üyelerine ziyaretleri ve davetleri için teşekkür eden Akay, “Kapaklı Ordulular Derneği olarak her yıl düzenlediğiniz Hamsi Şöleni’ni ilgiyle takip ediyoruz. Bölgemizde yaşayan hemşerileriniz ile bu tür aktivitelerde bir araya gelmeniz, kaynaşmanız, dayanışmanız çok güzel. İnşallah geleneksel hale getirdiğiniz Hamsi Şöleniniz birlik ve beraberlik içerisinde uzun yıllar devam eder” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.