Hanımeli Sokağı hizmete girdi

Çerkezköy Belediyesi’nin Çerkezköy Kent Konseyi Sosyal yardım Projeleri kapsamında Çerkezköy Kipa AVM yanında kurduğu Hanımeli Sokağı hizmet vermeye başladı. Kurulan çadırların altına stantlarını kuran Çerkezköylü vatandaşlar el emeği ürünlerini satmaya başladı

Hanımeli Sokağı hizmete girdi
24 Ağustos 2015 Pazartesi 17:46

 AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hanımeli Sokağı’nın açılışına Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Funda Serfice, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve Eşi Müjgan Karagöz katılırken, açılışın ardından tek tek stantları gezerek stant sahipleriyle sohbet ettiler.

STANTLAR KURULDU

Çerkezköy Belediyesi, Çerkezköy Kent Konseyi Sosyal yardım Projeleri Kapsamında Çerkezköy Kipa AVM ile Çerkezköy Kent Konseyi arasında bulunan sokağa 20 adet çadır kurarak, sokağı ‘Hanımeli Sokağı’ adı altında Vatandaşların el emeği ürünlerini satabilecekleri bir alan haline getirdi.

STANT ÜCRETİ YOK

22 Ağustos Cumartesi günü saat 12.00’da hizmete açılan Hanımeli Sokağı, her gün 12.00 – 22.00 saatleri arasında açık olacak. Stantlar için müracaatların devam ettiği Hanımeli Sokağı’nda satıcılar, açacakları stant için herhangi bir ücret ödemeyecekler.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.