Hanımeli sokağı sakinleri başkan Akay'ı ziyaret etti

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Kent Konseyi Kadın Komisyonu Başkanı Funda Serfice ve Hanımeli Sokağı sakinleri Belediye Başkanı Vahap Akay'a Hanımeli Sokağı'na verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular

Hanımeli sokağı sakinleri başkan Akay'ı ziyaret etti
01 Ekim 2015 Perşembe 16:56

Ziyarette konuşan Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Belediyesi'nin destek ve katkıları ile açılan Hanımeli Sokağı'nın artık Çerkezköy'de bir marka olma yolunda hızla ilerlediğini belirterek, "Destek ve katkıları nedeni ile Belediye Başkanımız Vahap Akay nezdinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İSTEKLERİNİ SIRALADI


Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Kent Konseyi yanında açılan ve ev hanımlarının evde ürettikleri ürünlerini sattığı Hanımeli Sokağı'nın çift taraflı trafiğe kapatılmasını, giriş ve çıkışlarına tanıtıcı tabela asılmasını, su ve elektrik gibi küçük noksanlıkların giderilmesini istediklerini ifade etti.


EKSİKLİKLER TAMAMLANACAK


Hanımeli Sokağı'nın ilçeye bir güzellik kattığını belirten Başkan Vahap Akay, gelecek yıl da Hanımeli Sokağı'nın açılmasında bir sakınca bulunmadığını belirterek, ufak tefek aksaklıkların da tamamlanacağını belirtti.


Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve Hanımeli Sokağı sakinlerinin ziyareti günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.