Hasan Bakkalımızı kaybettik

Çerkezköy’ün ilk bakkalı Hasan Bayraktar (Hasan Bakkal) tedavi gördüğü hastanenin yoğun bakımında hayata gözlerini yumdu. Hasan Bakkal'ın naaşı bugün öğle namazına müteakip Kaynak Camii'nde kılınarak İstasyon mezarlığında toprağa verildi

Hasan Bakkalımızı kaybettik
21 Nisan 2014 Pazartesi 11:00

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bugün öğle namazına müteakip Kaynak Camii'nde kılınan cenaze namazına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, CHP Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, CHP İl Genel Eski Meclis Üyesi Zeki Gürcün ve birçok vatandaş katılırken, çocuklar da Hasan Bakkalı’ son yolculuğunda yalnız bırakmadı.



İSTASYON MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ
70 yıldır Çerkezköy de bakkallık yapan Hasan Bayraktar’ın iki tane erkek bir de kız çocuğu vardı. Erkek çocuklarından Naim’i kaybeden Hasan Bakkal Saim ve Saime ile birlikte hayatını sürdürüyordu. İki evlilik geçiren ve iki eşini de kaybeden Hasan Bakkal 13 yaşında çıraklığa başlamış ve 20 yaşında işyerini açmıştı. Hasan Bakkal'ın (90) cenaze namazının kılınmasının ardından, naaş'ı omuzlar üzerinde götürülerek, İstasyon Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SEDAT BAYRAKTAR - 10 yıl önce
allah gani gani rahmet eylesin baba yarim seni çok özlüyeceğim