Hasan Demir'den Ordu'ya sert çıkış

Cumhuriyet Halk Partisi Kayyum Heyeti geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi eski Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu’nun yapmış olduğu basın açıklamasına cevap olarak açıklamada bulundu. Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir, “Sayın Ordu CHP’nin seçim çalışması ile ilgili yakışıksız bir açıklamada bulundu. Ben kendisine yakıştıramadım , kendisine nasıl yakıştırdığını merak ediyorum” dedi

Hasan Demir'den Ordu'ya sert çıkış
20 Ağustos 2014 Çarşamba 07:21

 "KENDİSİNE NASIL YAKIŞTIRDIĞINI MERAK EDİYORUM"

Cumhuriyet Halk Partisi Kayyum Heyeti , CHP Çerkezköy İlçe teşkilatında basın açıklamasında bulundu. Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi eski Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu’nun yapmış olduğu basın açıklamasına karşılık açıklamada bulunan CHP Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir, “Sayın Ordu CHP’nin seçim çalışması ile ilgili yakışıksız bir açıklamada bulundu. Ben kendisine yakıştıramadım, kendisine nasıl yakıştırdığını merak ediyorum” dedi.

"BAŞARILI BİR EKİBİMİZ VAR"

Mustafa Ordu’ya "Seçim çalışmalarını basından takip etseydi yada basındaki temsilcilere kalkıp açıklama yapma yerine onlara bizim çalışmalarımız hakkında soru sorsaydı ne yapıldığını öğrenirdi" diyerek yüklenen Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir  “CHP kimsenin ramazan davulu değil her önüne gelen tokmağı ile dövemez. Tüm siyasi partiler kendilerini temize çıkarmak için önüne CHP’yi koyuyor. CHP teşkilatı olarak buna izin vermeyiz, çok çalışan ve uyum içinde olan başarılı bir ekibimiz var. Bunun ispatı da yerel seçimlerdir” ifadelerini kullandı.

"SİYASET BABASI GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR"

Demir açıklamasının devamında  “Mustafa Ordu kendisini Çerkezköy’ün siyaset babası gibi göstermeye çalışıyor. Bu girişim, çalışan ekibimizi başarısız gösterme hakkını vermez. Partimiz yönetim, idari kadroları ve üyeleri ile birlikte kalabalık gruplar halinde tüm mahalleleri, bütün esnafı ziyaret etmiş dağıtılmayan broşür kalmamıştır. Kaldı ki İl Başkanlığından broşür talebinde dahi bulunduk. Bunları öğrenmek istiyorsa da ilgili kurumumuz ile iletişime geçebilirdi” dedi.

"KENDİSİNİN BİLGİ ACİZLİĞİNİ GÖSTERMİŞTİR"

Hasan Demir açıklamalarının devamında “Sayın Mustafa Ordu broşürlerimizin dağıtılmadığı iddiasında bulunuyor. Ordu bu konuda kendisinin bilgi acizliğini göstermiştir. İki tane pankart asmakla tüm seçim sürecini kendisine mal eden bir anlayışında, bizim açımızdan, bizim adımıza yaptığı açıklamayı da, nasıl kendine yakıştırdığını anlamakta güçlük çekiyoruz” şeklinde konuştu.

"KAPIMIZ AÇIK, SİYASET YAPMAK İSTİYORSA GELSİN"

"Mustafa Ordu siyaset yapmak istiyorsa buyursun gelsin kapımız açıktır" diyerek açıklamasına devam eden Hasan Demir, “Ordu’nun kendisinin, böyle bir dünya görüşü ve siyasi anlayışında olabileceğini sanmıyorum. Bundan dolayı özellikle Çerkezköy CHP için haklı olmayan mesnetsiz, karalayıcı ve gereksiz açıklama yapmasından dolayı kendisini doğru bir bakış açısıyla değerlendirme yapmaya çağırıyorum” dedi.

"DAHA GÜÇLÜ OLMAYI TEMENNİ EDİYORUZ"

 Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir basın açıklamasını sonlandırmasının ardından, 7 Eylül’de yapılacak olan kurultay hakkında da konuşarak “Kurultay’dan sonra daha güçlü olmayı temenni ediyoruz. Şimdiden hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recahi - 10 yıl önce
tam sana yakışan bir açıklama olmuş hasan bey tebrikler.seçimi kotarırsın artık!!!!!!!
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
bu poz verenler içinde çerkezköyün çerkezköylünün menfaatine faydasına bir iş yapan varmı? birde çıkın çerkezköyümüzün şu sıkıntısını çözdük deyin, boş boş sağa sola laf yetiştirmeyin.