Hasan İşcan: Çerkezköy Hepimizin ​

Çerkezköy’ün yerlilerinden ve tanınmış esnaflarından biri olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hasan İşcan, gerçekleştirdiği basın toplantısıyla AKP’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı

Hasan İşcan: Çerkezköy Hepimizin ​
07 Kasım 2018 Çarşamba 13:01

ÇERKEZKÖY VE HALKINA HİZMET ETMEK İÇİN ADAY ADAYIYIM
Tokoçin Restauran’ta düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hasan İşcan, yapmış olduğu konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Çerkezköy, konumuyla, iş potansiyeliyle, güzellikleriyle sadece Trakya’nın değil Türkiye’nin de gözbebeği bir ilçedir. Çerkezköyümüzün tabi ki bu potansiyele gelmesinde Türkiye’nin dört bir tarafından gelerek Çerkezköy’ün büyümesine, güzelleşmesine katkı sağlayan bütün Çerkezköylü vatandaşlarımızın payı vardır. Çerkezköy’de doğmuş, büyümüş, okumuş, çalışmış ve hayatını burada ikamet ederek idame ettiren, Çerkezköy’ün toprak, kum yollarından bugüne gelmesine şahitlik etmiş biri olarak Çerkezköy’ün burada yaşayan herkese ait olduğu düşüncesiyle ‘Çerkezköy Hepimizin’ diyerek Çerkezköy ve halkına hizmet vermek amacıyla AK parti’den Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurumu yapıyorum.

BELEDİYE BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköyümüzün kurulduğundan bu yana emeği geçmiş, Çerkezköy için taş taş üstüne koymuş bütün Belediye başkanlarımıza, Muhtarlarımıza, Meclis Üyelerimize, Bürokrat ve Çerkezköy halkına teşekkür ve minnetlerimi sunuyor, vefat etmiş olanlara Allah’tan rahmet diliyorum.

HER GEÇEN GÜN DAHA FAZLA HİZMETE İHTİYAÇ DUYUYOR
Çerkezköy iç mahalleleri, Kızılpınar ve Veliköy ile başlı başına özel bir ilçemizdir. Burada yaşayan Çerkezköy halkı da her birey gibi her şeyin en iyisine layıktır ve her geçen gün daha fazla hizmeti almaya ihtiyaç duyan bu ilçemiz, Büyükşehirle beraber inşallah AK Belediyecilikle hak ettiği hizmete kavuşacaktır.

BELGELERİNİ CUMA GÜNÜ TESLİM EDECEK
Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylık başvurumu internet üzerinden gerçekleştirdi. 09.11.2018 Cuma günü saat 17.00’da da başvuru belgemi Çerkezköy İlçe Teşkilatına teslim edeceğim.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre - 5 yıl önce
Vatana millete çerkezköye hayırlı olsun.