Hasan Karaca da aday

16 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olan Ak Parti Çerkezköy İlçe Kongresi’nde, Mehmet Han Atbaşı ve Kılıç Karataş’tan sonra, Hasan Karaca da Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Karaca, adaylık açıklamasında “Ak Parti’nin, Çerkezköy’de kaybettiği iktidarı ekibim ve tüm Ak Partiye gönül verenlerle birlikte geri alacak güçte olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı Hasan Karaca yaptığı basın toplantısı ile Ak Parti İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Hasan Karaca da aday
20 Ekim 2014 Pazartesi 08:23

ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hasan Karaca “Bildiğiniz gibi Ak Parti Çerkezköy İlçe Kongresi 16 Kasım 2014 tarihinde yapılacaktır. Başta Çerkezköy’ün yerel sorunlarını çözebilme noktasından sonra partimin eski görkemli günlerine dönmesine katkıda bulunmak üzere İlçe Başkanlığı’na adaylığımı açıklıyorum” dedi.

PARTİ İÇERİSİNDE ŞU GÖREVLERDE YER ALDI
2002 yılında Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın kurucuları arasında 4. sırada yer aldığını belirten Karaca “Teşkilatta yıllar bazında almış olduğum görevleri sıralayacak olursam; 2002 yılında Ak Parti Çerkezköy Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı, 2003 yılında Ak Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2004 yılında seçim döneminde Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı, 2004 yılında İlçe Başkanlığı sonrasında Ak Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2009 yılında Çerkezköy birinci sıradan Ak Parti Tekirdağ İl Genel Meclis Üyesi, 2014 yılında Kontenjan birinci sıra Ak Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayı görevlerinde bulundum” ifadelerini kullandı.

KOMİSYONLARDA DA ÇALIŞMALAR YAPTIM
Görevleri esnasında komisyonlarda da çalıştığını sözlerine ekleyen Hasan Karaca “İç İşleri Komisyonu, Sağlık Komisyonu, Sanayi ve Ticaret Komisyonu, Meclis Araştırma Komisyonu, Meclis Denetim Komisyonu, Veliköy Islah OSB Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulunarak çalışmalar yaptım” dedi.

ÇERKEZKÖY’E HİZMET ETMEK İÇİN TALİBİZ
12 yıldır Ak Partide edindiği bilgi ve birikimimi, Ak Partinin vizyonu ve misyonunu ile birleştirerek Çerkezköy’e yerleştirmek ve partinin oy potansiyelini artıracak saygın bir İlçe Başkanı olmak istediğini dile getiren Hasan Karaca “Çerkezköyümüzde ki Ak Partililerin, Ak Parti’ye gönül verenlerin eski birlik ve beraberliğini, iktidar olma heyecanını sağlamaya, bugüne kadar birçok arkadaşımızın yürüttüğü bu görevi devir alarak Ak Parti’ye, dolayısıyla Çerkezköy’e hizmet etmek için talibiz. Zaten bu göreve yabancı değilim, 2004 yılında kısa bir süre İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştum” dedi.

ÇERKEZKÖY’DE İKTİDARI GERİ ALACAK GÜÇTEYİZ
AK Parti Türkiye’nin en büyük partisi olduğunu ve 3 dönemdir iktidarı elinde tuttuğunu söyleyen Hasan Karaca “Ancak Çerkezköy’de malumunuz son seçimlerde Belediye’yi az bir farkla kaybettik. Ak Parti’nin Çerkezköy’de kaybettiği iktidarı ekibimle ve tüm Ak Partiye gönül verenlerle birlikte geri alacak güçte olduğuna inanıyorum. Bu gücü harekete geçirmek için aday oldum” ifadelerini kullandı ve 16 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olan Ak Parti Çerkezköy İlçe Kongresi’nin Ak Parti camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.