Hastalarına servis hizmeti sunuyor

Çerkezköy Özel Optimed Güven Hastanesi köylerde oturan ve randevu saatlerinde sıkıntı yaşayan hastaları için özel servis uygulaması başlattı.

Hastalarına servis hizmeti sunuyor
16 Nisan 2008 Çarşamba 00:00

BİR SÜREDİR DEVAM EDİYOR

Köylerdeki hastaları için servis uygulaması başlattıklarını belirten Özel Optimed Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, kısa bir süre önce başlayan uygulamanın tam olarak rayına oturduğunu belirtti.

Köylerde oturan ve hastaneye gelip gitmek için araç sorunu yaşayan hastaları için böyle bir uygulama başlattıklarını belirten Dr. Ayhan Arslan, "Köylerde oturan ve hastanemize tedavi, muayene amaçlı olarak gidip gelen hastalarımız için servis uygulaması başlatmış bulunmaktayız. Bir süredir uygulamayı devam ettiriyorduk, şuanda da tam olarak uygulamayı rayına oturttuk.

KALKIŞ NOKTASI SEFAALAN

Buna göre servis aracımız sabah erken saatlerde Sefaalan Köyü'ne gidiyor, burada randevusu olan hastalarımızı alarak saat 10.00'da hareket ediyor ve sırasıyla 10.15'de Binkılıç, 10.30'da Aydınlar, 10.40'da Sayalar, 10.50'de Çayırdere ve 11.00'de de Hallaçlı köylerindeki hastalarımızı da alarak Hastaneye getiriyor. Saat 15.00'da da geri dönüş yaparak hastalarımızı tekrar evlerine geri bırakıyor.

Toplu taşıma araçlarında sıkıntı yaşayan hastalarımız için başlattığımız bu uygulamamız hastalarımız tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Hastalarımız için Optimed Güven Hastanesi'nde yeni uygulamalar devam edecek" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.