Havuzlar neden yıkıldı?

2009 yılı yerel seçimleri öncesinde Belediye tarafından Atatürk Caddesi’ne yaptırılan ancak iki yıl gibi kısa bir süre sonra yıkılan süs havuzları ile ilgili bir basın açıklaması yapan CHP çerkezköy İlçe Teşkilatı konuyla ilgili olarak Belediye Başkanı Ali Ertem’in kamuoyunu bilgilendirmesini istedi.

Havuzlar neden yıkıldı?
27 Mayıs 2011 Cuma 00:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) çerkezköy İlçe Teşkilatı bir basın açıklaması yaparak Atatürk Caddesi’ndeki süs havuzlarının neden yıkıldığına dair Belediye Başkanı Ali Ertem’in kamuoyunu bilgilendirmesini istedi. Atatürk Caddesi’nin orta refüjünde bulunan süs havuzlarının 2009 Yerel Seçimleri öncesinde Belediye Başkanı Ali Ertem tarafından yaptırıldığını hatırlatan İlçe Başkanı Tahsin çipli, havuzların birkaç gün önce kaldırıldığına dikkat çekerek, bu durumun kamuoyunda tepki oluşturduğunu dile getirdi.
BOZUK YOLLAR İÇİN HARCASAYSINIZ DAHA İYİ OLMAZ MIYDI?
Açıklamasında, 2009 Yerel Seçimlerinden hemen önce yaptırılan süs havuzlarının neden söküldüğünü soran çipli, "Ana muhalefet partisinin İlçe Yönetimi olarak Belediye Başkanı Ali Ertem’e soruyoruz. Sadece iki yıl kullanımda kalan süs havuzları için 2009 yılında Belediye bütçesinden ne kadar ödeme yapıldı? Halkın cebinden ödediği vergilerden oluşan Belediye bütçesini sadece iki yıl kullanılacak süs havuzları yerine çerkezköy halkının daha acil ihtiyacı olan çamurlu ve bozuk yolların yapımı, vatandaşımız üzerinde yürürken çöken kaldırımların yapımı gibi hizmetlere harcasaydınız, çerkezköy halkının parası daha verimli ve daha doğru kullanılmış olmaz mıydı?" ifadelerine yer verdikten sonra Başkan Ertem’in yanıtını merak ve sabırsızlıkla beklediklerini de vurguladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.