Hayallerindeki 23 NİSAN’ın resmini yapacaklar

Çerkezköy Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl evlerinde kutlamak zorunda kalan çocuklarımız için “Hayalimdeki 23 Nisan” konulu resim yarışması düzenlenecek.

Hayallerindeki 23 NİSAN’ın resmini yapacaklar
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
17 Nisan 2020 Cuma 12:24


ETKİNLİKLER DİJİTAL ORTAMA TAŞINIYOR
   Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yıldönümünde Çerkezköy Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini dijital ortama taşıyor. Corona Virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle evde kalan çocuklarımız için Belediyemiz tarafından “Hayalimdeki 23 Nisan” konulu resim yarışması düzenlenecek.
İŞTE KATILIM ŞARTLARI
   Çerkezköy sınırları içerisinde ikamet eden 4 – 12 yaş arası tüm çocuklarımız bu yarışmaya katılabilecek. Çocuklar, 23 Nisan temalı Resim Yarışması için A3, A4 veya 35x50 kâğıda istenilen teknikte yapılan resmin çözünürlüklü fotoğrafını çekerek veya yaptıkları resmi tarayıcı vasıtasıyla tarayarak (jpeg, pdf) yarışmaya katılabilecekler.
   Çocukların yarışmaya katılacakları resmin dijital fotoğrafını çekerek 19 Nisan Pazar günü saat 00.00’a kadar [email protected] adresine göndermeleri gerekiyor.  Yarışmaya katılacak çocukların ve ebeveynlerinin bilgilerini de (Ad, Soyad, Doğum Tarihi, Veli Adı Soyadı, Veli Telefonu, Adres) aynı e-maile eklenerek [email protected] adresine gönderilmesi gerekiyor.
   Bilgilerin eksik veya hatalı olduğu takdirde gönderilen resimlerin yarışmaya dâhil edilmeyeceğini kaydeden yetkililer, “Her çocuk yarışmaya yalnızca bir resim ile katılabilir. Gönderilen resimler Çerkezköy Belediyesi’nce oluşturulan jüri tarafından ön elemeden geçtikten sonra, her kategoride 100 resim olmak üzere halk oylaması ile 20 Nisan-22 Nisan tarihleri arasında değerlendirmeye açılacak. Yarışmaya hak kazanan adayların resimleri 20 Nisan Pazartesi günü facebook.com/cerkezkoybld adresinden paylaşılarak beğeniye sunulacak ve oylama 22 Nisan Çarşamba günü saat 17.00’da sona erecek.
   “facebook.com/cerkezkoybld” adresini ziyaret eden herkes resimleri beğenerek değerlendirmeye katılabilecek. Ziyaretçiler her resmi bir kez beğenebilir, ancak beğenecekleri resim sayısında bir sınırlama olmayacak. Değerlendirme süresi bitiminde, en çok beğeni alan her kategoride ilk 3 resim sahibinin bilgi doğrulaması yapılacak.
DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLER VERİLECEK
   Resim sahibinin bilgilerinin eksik veya geçersiz olması durumunda, ödül sıralamadaki bir sonraki resmin sahibine verilecek. İki resim arasında eşitlik olması durumunda, küçük yaşa öncelik sağlanacak. Değerlendirme ve doğrulama süreci tamamlandığında, kazananlar facebook.com/cerkezkoybld adresinde duyurulacak. Her iki kategoride de Birinci, İkinci ve Üçüncü seçilen resim sahibine Tablet ve Boya Setinden oluşan ödüller verilecek” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
- 4 yıl önce
Kızım 6 yaşında Sarayda okula gidiyordu ama şuan Çerkezköy de oturuyoruz biz katılabilirmiyiz