‘Hayatlarımızın dönüm noktasında öğretmenlerimiz var’

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerini ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi

‘Hayatlarımızın dönüm noktasında öğretmenlerimiz var’
24 Kasım 2015 Salı 15:23

HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEBRİK ETTİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’a çiçek takdim ederek öğretmenler gününün kutlayan Kaymakam Kubila “Başta ilçe milli eğitim müdürümüz, şube müdürü  arkadaşlarımız, tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımızı yapmış oldukları hizmetlerden dolayı tebrik ediyor, öğretmenler günlerini kutluyoruz. Baktığımızda hepimizin hayatında dönüm noktalarında öğretmenlerimizi görüyoruz. Onarla haklarını ödememiz mümkün değil. Öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyor, rahmetli olanlara da rahmet diliyoruz” diye konuştu.

CİDDİ PROJELERİMİZ VAR

Eğitimin en önemli meseleleri olduğunu sözlerine ekleyen Metin Kubilay, “Eğitim son derece ciddi bir konudur. Bu görevde başta ilçe milli eğitim müdürü, şube müdürleri, okul idarecilerimiz, sayıları bin 500’leri bulan öğretmen arkadaşlarımız ve sayıları 31 bine yaklaşan öğrencilerimizin sorumluluğunu hep birlikte paylaşıyoruz. Önemli bir görev ifa etmeye çalışıyoruz hep birlikte. STK, diğer kamu kurum ve kuruluşlarının meslek odaları ve hayır sever vatandaşların desteği ile eğitimde marka kent olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyoruz. Bu anlamda ciddi projeler var” dedi.

ÇABALARIMIZ EN İYİ ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Kaymakam Kubilay konuşmasının devamında ise, “Neredeyse her gün çok defa bir araya gelerek süreçleri takip ediyoruz. Sorumluluğun gereklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Özellikle tüm okullarımızın fiziki şartların iyileştirilmesi hem de eğitimde kalitenin artırılması için çeşitli projeler geliştiriyoruz. Özelikle bünyemizde oluşturulan proje koordinasyon birimimiz çok iyi çalışıyorlar. Yüz binlerce kaynak Çerkezköy’e gelmeye başladı. İnşallah bunlar daha da artacak ve kalkınma ajansını da ekleyebilirsek ilçemize artı bir değer katacağız. Alışılmış geleneksel kaynakların yanı sıra bunlardan da yararlanacağız. Çabalarımızda en iyi şekilde devam ediyor” ifadelerini kullandı.

YAPTIKLARI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI KUTLADI

Çerkezköy’ün son derece hızlı nüfus artışı olan bir yer olduğunu sözlerine ekleyen Metin Kubilay, şöyle devam etti; “Her sene 3 binden fazla öğrenci artışı yaşanıyor. Bununla birlikte de derslik ihtiyacı oluyor. Önümüzdeki günlerde bazı okullarımızın da başladığını hep birlikte göreceğiz. Bir adım önde olmak istiyorsak daha fazla çalışıp sorumluluk almalıyız. Gerek resmi eğitim kurumu olsun gerek özel eğitim kurumları olsun hepsi bizim için bir bütündür. Sonuçta eğitim bir bütün, hep beraber hizmette beraberlik ilkesi gereği bir bütünüz. Alt yapıyı iyi oluşturabilirsek ileriye doğru önemli başarılar elde edeceğiz. Çerkezköy inşallah eğitimde yıldız bir kent olur. Eğitim uzun soluklu bir çalışmadır. İnsana yapılan en değerli yatırımdır. Okul öncesinde de çok önemli çalışmalarımız var. Eğitimde ki iyi örnekleri çoğaltacağız. Öğretmen arkadaşlarımızı yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ediyoruz”

SORUMLULUĞUMUZ ARTIYOR

Kaymakam Metin Kubilay’ın konuşmasını tamamlamasının ardından söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ise, “Biz şunu her an görüyor ve hissediyoruz ki bizim en büyük destekçimizsiniz. Hatta bu işin bir numaralı sorumlusu olarak bu işi yönlendirdiğiniz için bizler çok daha rahat ediyoruz. Rahat bir çalışma alanı içerisindeyiz. İdarecisinden çalışma arkadaşlarımıza bunu hissediyoruz ve bundan dolayı da teşekkür ediyoruz. Sizin ilgiliniz, bizim sorumluluğumuzu da beraberinde daha da yukarı taşıyor” dedi.

TALTİF EDİLMEMİZ BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Hüseyin Erdoğan konuşmasının sonunda ise, “tüm yapılan çalışmaların dönüşü de Çerkezköy’deki eğitim camiasının hizmet alan sektördeki öğrenci ve velilerimize yansıyacaktır. Genel sonuç itibariyle de ülkemizin geleceğine bir katkı sağladığımızı, bunu da heyecanla yaptığımızı dile getiriyoruz. Camianın hatırlanarak taltif edilmesi de çalışan kişilerde aşk ve şevk ile çalışmasına ön ayak olacaktır” açıklamasında bulundu.

TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDULAR

Yapılan konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz, Abdullah Nayır ve Yusuf Hayri, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı İlçe Kaymakamı Metin Kubilay’a teşekkürlerini sundular.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.