Haydi Çocuklar Şenliğe

Süleymanpaşa Belediyesi çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başlayıp 3 gün sürecek olan bir şenlik programı hazırladı

Haydi Çocuklar Şenliğe
17 Nisan 2015 Cuma 18:23

 ŞENLİK 3 GÜN SÜRECEK

 

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek olan şenlik alanında ilgi alanlarına yönelik standlar, atölye çadırı, aktivite alanı ve konser alanı oluşturularak çocukların unutamayacağı 3 günlük bir şenlik programı hazırladı. 23-24-25 Nisan tarihleri arasında ilk kez gerçekleşecek olan 1. Süleymanpaşa Çocuk Şenliği geleneksel hale getirilerek çocukların bayram coşkusunu doyasıya yaşamaları sağlanacak.

 

BÜTÜN AKTİVİTELER ÜCRETSİZ

 

23-24-25 Nisan tarihleri arasında Gençlik Merkezi’ndeki şenlik tüm gün olup, çocuklar bütün aktivitelerden ücretsiz faydalanabilecek. 3 gün boyunca saat 10:00’da başlayacak olan şenlikte taş boyama, kimya deneyleri, ebru atölyesi gibi el becerilerine yönelik faaliyetlerin yanı sıra canlı langırt, tırmanma duvarı ve rodeo gibi sınırsız eğleneceği aktivitelerde olacak.

 

KÖSTEBEKGİLLER SÜLEYMANPAŞALI ÇOCUKLAR İÇİN GELİYOR

 

Birbirinden güzel dikkat çeken aktivitelerle unutulmayacak bir 23 Nisan programı hazırlayan Süleymanpaşa Belediyesi tüm çocukların sevgilisi TRT’de yayınlanan Köstebekgilleri de şenlikte Süleymanpaşalı çocuklarla buluşturacak.

 

ŞENLİK ALANINA HER 10 DAKİKADA BİR OTOBÜS

 

23-24-25 Nisan tarihleri arasında çocukların ve ailelerinin Gençlik Merkezi’ne ulaşımının kolay sağlanabilmesi için 7 ve 8 numaralı Büyükşehir Belediyesi Özel halk Otobüsleri her 10 dakikada bir şenlik alanına hareket edecek.

 

“TÜM ÇABAMIZ GELECEĞİN MİMARLARI ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “ Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yaşatmak amacıyla bir şenlik programı düzenledik. Süleymanpaşalı çocuklarımızın üç gün sürecek olan şenliğe gelerek hem eğlenecekler hem de farklı bir gün geçirerek tatillerini iyi değerlendirmiş olacaklar. Hayata geçirdiğimiz projeler ile vatandaşlarımıza destek olmaya gayret ettik. Başlattığımız kampanyalarla elimizden geldiğince eğitime katkıda bulunmaya çalıştık. Duyarlı vatandaşlarımız da her zaman yanımızda olarak bizi yalnız bırakmadılar. Verilen desteği en son düzenlediğimiz ‘Kitabı Getir Bileti Götür’ kampanyasıyla gayet net bir şekilde görüyoruz. Etkinliklerimiz Süleymanpaşalıların desteğiyle devam edecek. Geleneksel hale getirmeyi planladığımız Süleymanpaşa Çocuk Şenliği ile çocuklarımızın bayram coşkusunu tekrar kazanmalarını hedefliyoruz. 23-24-25 Nisan'da gerçekleşecek olan 1. Süleymanpaşa Çocuk Şenliği’ne tüm çocuklarımızı bekliyorum. Çocuklarımızın mutlu olması bizim için paha biçilemez. Tüm çabamız geleceğin mimarları çocuklarımız için” diyerek tüm çocukları şenliğe davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.