Haydi Çocuklar Şenliğe!

Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, 17 Mart Pazar günü (yarın) saat 10.00 – 17.00 arasında Kazak Gölü Mesire Alanında Çocuk Şenliği düzenleyecek

Haydi Çocuklar Şenliğe!
16 Mart 2019 Cumartesi 17:34

PAZAR GÜNÜ KAZAK GÖLÜNDE
Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, “Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın mimarı çocuklarımız güzel bir haftasonu geçirsin diye 17 Mart Pazar günü saat 10.00 – 17.00 arasında Kazak Gölü Mesire Alanında Çocuk Şenliği düzenleyeceğiz.” dedi.

TAMAMEN ÜCRETSİZ
Şenliğin içeriğiyle ilgili bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, “Ücretsiz olarak düzenlenecek olan Çocuk Şenliğimiz kapsamında Mesire Alanımızda çocuk oyun grupları kurulacak. Eğlenceli aktivitelerin yaşanacağı programda vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarda bulunacağız.” ifadelerini kullandı.

SERVİSLER SAAT 13.00’TE HAREKET EDECEK
Çocuk Şenliği için Kazak Gölü Mesire Alanına ücretsiz servislerin kaldırılacağını sözlerine ekleyen Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, “Araçlarımız İsmetpaşa Mahallemizde Sanayiciler İlkokulu önünden, Karaağaç Mahallemizde meydandan, Bahçelievler Mahallemizde Gazi Osman Paşa Camii önünden, Atatürk Mahallemizde Veli Çeken Parkı önünden, Cumhuriyet Mahallemizde Mustafa Bakkal meydanından, İnönü Mahallemizde Belediye önünden, Bahçeağıl, Uzunhacı, Karlı, Yanıkağıl ve Pınarça Mahallelerimizde ise meydandan saat 13.00’te hareket edecektir. Şenliğimize tüm halkımız davetlidir.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.