Hayırsever Nalcı

Tekirdağ MHP Milletvekili Kemalettin Nalcı, Hacı Bektaş Veli Sosyal Kültür ve Eğitim Derneği tarafından yaptırılan Kültür Merkezi ve Cem Evi'nin bir katını yaptırma sözü verdi

Hayırsever Nalcı
14 Ekim 2010 Perşembe 00:00

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, önemli bir hayır işine imza atacak. Daha önce okul arsası bağışlayan Nalcı, bu kez Hacı Bektaş Veli Sosyal Kültür ve Eğitim Derneği tarafından yaptırılacak Kültür Merkezi ve Cem Evi'nin bir katını yaptıracak.

DOĞAROĞLU DUYURDU
    Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü görkemli bir törenle temeli atılan Hacı Bektaş Veli Sosyal Kültür ve Eğitim Derneği Kültür Merkezi ve Cem Evi'ne hayırseverler el attı. Kültür Merkezi ve Cem Evi inşaatının hafriyat ve temelini Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz üstlenirken birinci katın yapımıda MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı tarafından yaptırılacak. Temel atma töreninde Nalcı'nın bu taahhüdünü dile getiren Dernek Başkanı İsmail Doğaroğlu, "Kültür Merkezimizin bir katını sayın milletvekilimiz Kemalettin Nalcı üstlendi. Kendisine teşekkür ediyorum" diye duyurmuş inşaatın yapımına katkıda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve Kemalettin Nalcı'ya birer teşekkür plaketi vermişti.

OKUL ARSASI BAĞIŞLAMIŞTI
    Temel atma töreninde Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Necip Taylan'ın arasında oturan Milletvekili Kemalettin Nalcı daha öncede önemli bir hayırda bulunmuştu. Daha önce Tepe Emlak Konutları'nda bulunan bir arsasını okul yapılmak üzere Milli Eğitime bağışlayan Milletvekili Nalcı bu kez Kültür Merkezi ve Cem Evi'ne bağışta bulunacak. Temel atma töreninde Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Necip Taylan ile sıcak  görüntü veren Nalcı hararetli bir sohbete tutuştu. Alevi Dedesi Sinan Boztepe, Milletvekili Kemalettin Nalcı'nın Kültür Merkezi'nin 1. katını yaptıracağını belirterek, "Bir aya kadar temel tamamlanacak. Gelecek ay inşallah sayın Kemalettin Nalcı'nın kapısını çalacağız. Sayın Nalcı bu yıl birinci katı yapacak. Betonuyla, duvarlarıyla, sıvasıyla birinci katın karkasını üstlendi. İnşaat çalışması havalar elverdiği ölçüde bahara kadar devam edecek" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.