Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı kampanya

Amazon Pet Shop, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla ücretsiz olarak kedi – köpek maması, japon balığı ve balık yemi dağıtıyor

Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı kampanya
04 Ekim 2017 Çarşamba 15:24

AMAZON PET SHOP’TA DAĞITILIYOR
Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi No:4/A’da bulunan ve işletmeciliğini Elif – Ali Danyeli çiftinin yaptığı Amazon Pet Shop’ta 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla kedi – köpek maması, japon balığı ve balık yemi dağıtılıyor.
ÖRNEK OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM
İşletmelerini 2 yıl önce açtıklarını ve bu kampanyayı 2 yıldır gerçekleştirdiklerini söyleyen Ali Danyeli, “Bu davranışımızın tüm hayvanseverlere örnek olmasını temenni ediyorum.” dedi.
250 KİLOGRAM MAMA, 1100 ADET JAPON BALIĞI
İlerleyen yıllarda daha farklı kampanyalara imza atacaklarını kaydeden Danyeli, “Bu yıl, geçen yıl olduğu gibi kedi – köpek maması, japon balığı ve balık yemi dağıtıyoruz. Yaklaşık 250 kilogram kedi – köpek maması ve 1100 adet Japon balığı dağıtmayı hedefliyoruz. Talep artarsa bu sayılar da artış gösterebilir” açıklamalarında bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.