Hayvanları sevmeyen biri insanı ve doğayı sevebilir mi? ​

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Gündüz Bakımevi öğrencileri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek minik dostlarıyla keyifli anlar yaşadı

Hayvanları sevmeyen biri insanı ve doğayı sevebilir mi?  ​
11 Ekim 2018 Perşembe 10:48

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Gündüz Bakımevi Müdürü Ezgi İpek nezaretinde Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden öğrenciler, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü gibi özel bir günde minik dostlarını yalnız bırakmadı.

ÇOCUKLARIMIZI MİNİK DOSTLARIYLA BİR ARAYA GETİRDİK
Sevgiye muhtaç dostlarıyla ilgilenerek güzel bir gün geçiren öğrenciler, bu sayede hayvan sevgilerini de pekiştirmiş oldu. Ziyaretin ardından kısa bir açıklamada bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Gündüz Bakımevi Müdürü Ezgi İpek, “Çocuklarımızın, minik dostlarını severek büyümelerini sağlamak çok güzel bir duygu. Onları gördüklerinde, gözlerinde oluşan sevgi mutluluğa şahit olmak çok güzel bir duygu. Hayvanları sevmeyen biri insanı ve doğayı sevebilir mi? Bu ziyareti gerçekleştirmemizdeki hedef, çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak ve hayvanları nasıl koruyacağımızı anlatmaktı. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü de bu açıdan önemli bir gündü ve bu anlamlı günde çocuklarımızı minik dostlarıyla bir araya getirdik.” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.