Hayvanseverler grubu kuruldu

Çerkezköy'de ve çevre İlçelerdeki savunmasız olan tüm canlıları koruma ve gerekli yardımda bulunma amacıyla 'Çerkezköy Hayvanseverler Grubu' facebook üzerinde kuruldu

Hayvanseverler grubu kuruldu
12 Mayıs 2015 Salı 17:15

 GURUBUMUZ 5 AY ÖNCE KURULDU

Çerkezköy hayvanseverler gurubu yöneticisi Seda Aksu, gurubun yaklaşık 5 ay önce kurulduğunu belirtirken "Gurubumuzun kurulma amacı yardıma ihtiyacı olan hayvanlarımıza yardım eli uzatabilmektir. Gurubumuz kısa bir süre önce kurulmasına rağmen beklediğimizden daha fazla katılım ve ilgi ile karşılaştı. Bundan çok memnun olduk. Çerkezköy ve Kapaklı halkının destekleriyle daha emin adımlar atacağız" dedi.

BAŞKANA PROJELERİMİZİ SUNACAĞIZ

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Çerkezköy Belediyesi 1. Bisiklet Şenliği'ne gurup olarak katıldıklarını dile getiren Aksu "Bisiklet Şenliği'nde Başkanımız Vahap Akay'dan sözümüzü aldık ve en kısa zamanda kendilerine de bir ziyaret gerçekleştireceğiz. Projelerimizi sunacağız ve çok güzel etkinlikler ile karşınızda olacağız. Tüm hayvanseverleri gurubumuza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

GURUBUN LİNKİ

'Çerkezköy Hayvanseverler Gurubu Facebook linki : https://www.facebook.com/groups/CerkezkoyPaticanlari/

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.