Haziran Meclis 1. Oturumu yapıldı

Çerkezköy Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı birinci oturumu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda Çerkezköy Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Haziran Meclis 1. Oturumu yapıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
02 Haziran 2021 Çarşamba 11:39

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin haziran ayı Meclis toplantısının ilk oturumu İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 26.05.2021 gün ve 58 sayılı Orman İşletme Müdürlüğü Plan Değişikliği müzakeresinin incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilmesi ile başladı.
GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
   Gündemin ikinci maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 26.05.2021 gün ve 43 sayılı Belediye hissesi satışının İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilmesinin ardından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 26.05.2021 gün ve 59 sayılı Trafo Yerleri konusu da görüşülerek, yine İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.
   Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Haziran ayı Meclis toplantısının ilk oturumu hisselerinin tamamı Çerkezköy Belediyesi’ne ait olan Çerkezköy Halk Ekmek Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 10 Haziran 2021 tarihinde yapılacak olan ve sermaye artışının da gündemde olduğu Olağanüstü Genel Kurulu’nda Çerkezköy Belediyesi’ni temsil etmeye ve gündem maddelerin karara bağlanması için oy kullanmaya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın tayin edilmesi konusu görüşülerek, Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
İKİNCİ TOPLANTI CUMA GÜNÜ YAPILACAK
   Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediyesi’nin Haziran ayı Meclis toplantısının ilk oturumu sona erdi. Komisyonlara gönderilen konuları görüşüp, karara bağlamak için Çerkezköy Belediye Meclisi 4 Haziran Cuma günü saat 15.00’da yeniden toplanacak.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.