HEDEF DAHA YAŞANABİLİR BİR ÇEVRE

Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz tarafından başlatılan ‘Sıfır Atık Pilot Bölge Uygulaması Projesi’ kapsamında kentimiz genelindeki 30 farklı noktaya Ambalaj Atık Kumbarası yerleştirildi.

HEDEF DAHA YAŞANABİLİR BİR ÇEVRE
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
03 Haziran 2021 Perşembe 10:56

Çerkezköy Belediyesi’nin Sıfır Atık Yönetmeliği çerçevesinde çevreye duyarlı projeleri hayata geçirmeye devam ettiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sıfır Atık Yönetmeliği kapsamında, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüz tarafından başlatılmış olan ‘Sıfır Atık Pilot Bölge Uygulaması’  doluluk oranları ve belirli kriterler göz önünde bulundurularak ilçemizde bulunan uygun alanlarda faaliyete geçirilmiş olup, bu
   “Vatandaşlarımız kentimizin 30 farklı noktasına koyduğumuz ambalaj atık kumbaralarına; kâğıt, karton, plastik, kompozit ve cam atıklarını atabilirler” diyen Akay, “Başlatılan proje kapsamında söz konusu atıkları vatandaşlarımızın evlerinde ayrı bir torbada biriktirerek ilgili kumbaralara atmalarını, geri dönüşüme ve daha temiz ve yaşanabilir bir çevreye katkı sunmalarını istirham ediyorum. El ele vererek daha güzel, yaşanabilir bir çevre ve Çerkezköy oluşturma bilincine hep birlikte ulaşacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.