Hem karnelerini hem de kupalarını aldılar

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi, 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının sona ermesiyle birlikte 1419 öğrenciye karne verirken, düzenlenen karne töreninde liseler arası voleybol, futbol ve kross dalında dereceye giren öğrencilere de kupa ve madalya takdim etti

Hem karnelerini hem de kupalarını aldılar
26 Ocak 2015 Pazartesi 08:43

 Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi’nde düzenlenen karne töreninde 1419 öğrenci karne alarak yarı yıl tatiline girdi.

KARNE TÖRENİ DÜZENLENDİ

ÇTSO Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen karne törenine Okul Müdürü Fahrettin Karaman, okul idarecileri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Törende konuşan Okul Müdürü Fahrettin Karaman "Hem öğrencilerimiz hem de öğretmenlerimiz iki haftalık yarı yıl tatiline giriyor.  Yarı yıl tatilinin iyi değerlendirilmesini diliyorum. Ayrıca öğrencilerin katıldıkları çeşitli spor organizasyonlarında antrenör olarak görev yapan Beden Eğitimi öğretmenleri Vedat Çolak, Ferhat Kılıç ile Serkan Sandal’a katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

KUPA VE MADALYALAR TAKDİM EDİLDİ

Düzenlenen programda ÇTSO Okul Müdürü Fahrettin Karaman'ın konuşmasını sonlandırmasının ardından İl genelinde futbol, voleybol ve kross dalında dereceye giren öğrencilere kupa ve madalya töreni gerçekleştirildi. Liselerarası genç kızlar voleybol şampiyonasında İl üçüncülüğünü elde eden Kız Voleybol Takımı oyuncuları Gözde Çelik, İlayda Özkaya, Aleyna Özkaya, Ülkü Hilal Cengiz, Eda Kosova, Ebru Ağzıdeli, Selen Karacam, Özge Avcı, Hilal Özkan ile Burçak Derecik sahneye davet edildi. Tüm oyunculara madalya takılırken, takım kaptanı Selen Karacam’a takım adına üçüncülük kupası verildi. Tekirdağ İl Üçüncülüğünü elde eden Kross Takımı sporcuları Burçin Keskin, Yağmur Erden, Zuhal Ertekin, Torun Çelikcan, Ayşe Demirci ile Gamze Yayla’ya hem kupa hem de madalyaları takdim edildi.

FUTBOL TAKIMI İL DÖRDÜNCÜSÜ OLDU

Kupa töreninde ayrıca Liselerarası Genç Erkekler Voleybol İl Üçüncülüğünü elde eden okul voleybol takımı oyuncuları Serkan Kocaoğlu, Serkan Çamur, Furkan Yiğit, Ayberk Gürsel, Ali Çamyar, Oğuz Güvenç, Mehmet Kaan Aslan ile Oğuzhan Gözütok, sahneye çağrılarak kupa ve madalyalarını aldılar. Törende son olarak il dördüncülüğü elde eden Futbol Takımı oyuncuları M.Yusuf Emç, Tolga Uğurlu, Ahmet Bodur, Doğukan Uncuoğullarından, Oğuzhan Gürsoydan, Resul Karasu, Cengiz Atmaca, Mehmet Oğultarhan, M.Anıl Ayan, Fatih Boya, Kubilay Köse, Mükerem Bektaş, Mert Karademir, Doğancan Bad, Oğuz Yılmaz, Hüseyin Çelebi, Ömer Şahin ile Beytullah Mert, Halil Sargan, Fatih Dağ ile R.Tayyip Azbay’a kupa ve madalyaları takdim edildi.

1419 ÖĞRENCİYE KARNELERİ VERİLDİ

Kupa ve madalya törenin ardından programa İstiklal Marşı’nın okunması ile devam edildi. Daha sonra 1419 öğrenciye sınıflarında karneleri verildi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.