Hem teorik hem pratik yangın dersi

İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) İtfaiyesi, Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yangın eğitimi verdi

Hem teorik hem pratik yangın dersi
03 Ekim 2015 Cumartesi 13:19

ÖĞRENCİLERE BİLGİLER VERİLDİ

Uygulamalı eğitimde bir de yangın tatbikatı yapıldı. Okulun Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitimde öncelikli olarak yangın ve depremden korunma tedbirleri teorik olarak anlatıldı. Olası bir yangın halinde öğrencilere nasıl davranmaları gerektiği hakkında bilgi veren ÇOSB İtfaiye Şefi Kemal Terzioğlu; “Öğrencilerimize yangınla karşı karşıya kaldıklarında neler yapacakları konusunda uygulamalı bilgiler veriyoruz. Amacımız, çıkabilecek yangın vakalarına karşı hazırlıklı olup, can ve mal kaybının önüne geçmektir” dedi.

UYGULAMALI OLARAK ANLATILDI

Yapılan bilgilendirmelerin ardından öğrencilere yangın tüplerinin nasıl kullanılması gerektiği ve yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği konusunda uygulamalı olarak anlatıldı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.