HEM Üniversiteye hazırlık kurslarına Eylül'de başlıyor

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi, lise mezunlarına ve açık lise öğrencilerine yönelik düzenlediği ‘Üniversiteye Hazırlık Kursları’nı Eylül ayında başlatıyor. Ücretsiz olarak düzenlenecek kurs için başvurular devam ediyor.

HEM Üniversiteye hazırlık kurslarına Eylül'de başlıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
22 Ağustos 2020 Cumartesi 12:00

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman başvuruların İstasyon Mahallesi’ndeki Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne yapılacağını, ücretsiz düzenlenecek olan kurslar için 20 Ağustos’ta başlayan kayıtların 31 Ağustos’ta sona ereceğini belirtti.
KATILIM ÜCRETSİZ
 Lise mezunu tüm vatandaşların, destekleme ve yetiştirme kurslarına katılarak üniversite sınavına hazırlanabileceğini dile getiren Akman, “2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında lise mezunu ve açık lise öğrencilerine yönelik düzenleyeceğimiz üniversiteye hazırlık kurslarımız başlıyor. Matematik, Edebiyat, Tarih, Coğrafya, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Felsefe derslerinde eğitimin verileceği destekleme ve yetiştirme kurslarımız Eylül ayında başlayacak” dedi. Akman, kursların sabah grubu 09:00- 12:00, öğle grubu 13:00-16:00 ve akşam grubu 18:00-21:00 arasında yapılmasının planlandığını dile getirdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.