Her bölüm kendi temsilcisini seçti

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Okulu (ÇEMYO) bünyesindeki 6 bölüm için ‘Bölüm Temsilcisi Seçimi’ heyecanı yaşandı. 1143 öğrencinin oy kullandığı seçimlerde, her bölüm kendi temsilcisini seçmiş oldu

Her bölüm kendi temsilcisini seçti
24 Kasım 2014 Pazartesi 08:28

1143 ÖĞRENCİ OY KULLANDI

Yeni Akademik Yılı, Veliköy’deki yerleşkesinde açarak, eğitim-öğretime buradan devam eden Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nda seçim heyecanı yaşandı. 1287 öğrenicinin akademik eğitim aldığı Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nda, toplam 1143 öğrenci oy kullanırken Hakla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrenci Temsilciliği’ne Osman Cebe, Tekstil Teknolojileri Bölüm Temsilciliği’ne Ömer Atik, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölüm Temsilciliği’ne Cem Dosdoğru, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Bölüm Temsilciliği’ne Özkan Ayan, Lojistik Bölümü Temsilciliği’ne Melike Akyol ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölüm Temsilciliği’ne Ebru Dönmez seçildi.

GEREKLİ SIKINTI VE İSTEKLERİ OKUL YÖNETİMİNE İLETECEKLER

Seçimin ardından, bölüm temsilcilerini tebrik eden Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ercan Buluş, “Bu seçimlerin en büyük amacı öğrencilerin üniversite yönetiminde söz sahibi olabilmeleridir. Bölüm temsilcileri bölümleri ve okulla ilgili sorunlarını, sıkıntılarını veya önerilerini okul temsilcisine ileterek okul yönetimini bu konularla ilgili bilgilendiriyor. Bölüm Öğrenci temsilcileri daha sonra kendi aralarında bir araya gelerek, okul temsilcisini seçecekler. Okul temsilcisi öğrencimiz, öğrencilere ilişkin bazı idari ve akademik toplantılarımıza da katılarak, öğrencilerin görüşlerini paylaşacak” açıklamasında bulundu.

ÇEŞİTLİ VAATLERDE BULUNDULAR

Seçim öncesi yoğun çalışma yürüten adaylar okulda mesleki bilgilendirmelerin daha çok artması yönünde vaatte bulunurken bunun yanında seminerler, toplantılar, çalışma hayatı ile ilgili geziler düzenleme gibi vaatlerde bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.