Her sabah çorba ve çay ikram edilecek ​

Kapaklı Belediyesi araç filosuna dahil edilen İkram Aracıyla, çalışan ve üreten emekçi vatandaşlara her sabah sıcak çorba ve çay ikramında bulunulacak

Her sabah çorba ve çay ikram edilecek ​
30 Ocak 2019 Çarşamba 09:45

SOSYAL HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İlçemizde ‘kimse kendisini yalnız, umutsuz ve çaresiz hissetmesin’ diye çalışıyoruz. İnsanlarımıza yakışan bu tür sosyal hizmetlerimiz artarak devam edecek. Çünkü vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layıktır” dedi.

KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA BÜYÜK MUTLULUKLAR YARATIYORUZ
Yola çıkarken küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar yaratacaklarını söylediklerini ve bu yolda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Belediyecilikte her şey bina yapmak değil, kaldırım yapmak değil. Üzerinde yürüyecek insanların mutluluğu olmazsa yaptığımız hiçbir şeyin anlamı olmaz.” diye konuştu.

HER SABAH SICAK ÇORBA VE ÇAY İÇECEKLER
Araç filosuna katılan İkram Aracının Kapaklı halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Mandalı, “Paylaşmak haktır dedik ve Belediyemize İkram Aracı kazandırarak örnek bir çalışmayı daha halkımızın hizmetine sunuyoruz. Çalışan ve üreten emekçi vatandaşlarımız işlerine artık her sabah ikram aracımızdan sıcak çorbalarını ve çaylarını içerek gidecekler. Sosyal Belediyecilik anlayışı ve insana verdiğimiz değerle yaşamın her alanında hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ayağına kadar götürmeye devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz. Kapaklımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.