Her şey daha yeşil bir Çerkezköy için

Çerkezköy’ün daha yaşanılabilir ve daha yeşil bir kente dönüşmesi için son 4,5 yılda önemli çalışmalara imza atıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “50 mevcut parkın revize edildiği kentimize, 50 adet yeni park ve 325 bin 151 metrekare yeşil alan kazandırdık” dedi.

Her şey daha yeşil bir Çerkezköy için
15 Eylül 2018 Cumartesi 18:47

İŞLETME MANTIĞINDAKİ PARKLARI REVİZE EDEREK HALKIMIZIN KULLANIMINA KAZANDIRDIK
İlçenin birçok noktasında yapılan parklar sayesinde Çerkezköy halkının ailece güzel vakit geçirebildikleri yaşam alanlarına kavuştuklarını ifade eden Başkan Akay, “Eskiden ailelerin girmekten imtina ettiği, korktuğu karanlık mekanları yeniden düzenleyerek, Çerkezköy halkının nefes alabildiği alanlar haline getirdik. Kentimizde işletme mantığında olan parkları revize ederek halkımızın kullanımına kazandırdık” ifadelerini kullandı.

Yıllardır harap halde olan, ailelerin giremediği, halkımızın yolunu kaybettiği Tepe Piknik Alanı’nın da yenileyerek ailelerin gelebileceği bir alan haline getirildiğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Tepe Piknik Alanımızda yürüyüş yolları ve bisiklet yolları yaptık. Ailelerimiz burada dilediğince mangal, piknik, spor yapabiliyor, çocuklarımız da 23 Nisan Çocuk Parkımızda oyun oynayabiliyor” açıklamalarında bulundu.

56 YENİ PARK YAPILDI
Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından son 4,5 yılda 50 mevcut parkın revize edilerek vatandaşlarımızın kullanımına sunulduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bunun dışında Naim Süleymanoğlu Parkı, Şehit Ömer Halisdemir Parkı, Huzur Sokak Parkı ve Bülent Ecevit Parkı gibi kentimizin dört bir yanında toplam 56 adet yeni park alanları oluşturduk. Ayrıca 325 bin 151 metrekare yeşil alan da Çerkezköy halkının hizmetine sunuldu” ifadelerini kulandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.