Her zaman yanınızdayım ​

Kapaklı’dan 1999/2 tertip olarak askere gidecek olan gençler, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti

Her zaman yanınızdayım ​
31 Aralık 2018 Pazartesi 10:52

BU VATAN SİZLERE EMANET
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Vatan, millet ve vazife uğruna canınızı feda etmeye yemin edeceksiniz. Bu vatan sizlere emanet.  Sizler vatanı bekledikçe, korudukça, görevlerinizi layıkıyla yerine getirdikçe, milletimiz huzurlu ve güvende olacaktır.

TEŞEKKÜR EDİYORUM
İnşallah hepiniz hayırlı bir şekilde teskerelerinizi alıp, ailelerinizin yanına döneceksiniz. Mehmetçik unvanı sizlere, ailenize, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. Ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Bir ağabeyiniz olarak her zaman yanınızdayım” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.