Herkes biraz haddini bilsin

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın, 19 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilen Olağanüstü Kongresi sonrasında CHP İlçe Başkanı seçilen Hasan Demir ve yönetimi Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında basın mensuplarının 'CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Olağanüstü Kongresi'nin antidemokratik şekilde yapıldığı iddialarına ne diyorsunuz?' sorusuna cevap veren Başkan Akay "Aday olan arkadaşımız ikna odası kuruldu demiş. Belediye Başkanı'nın parti üyeleri ve delegelerine baskı yaptığını belirtmiş. Geçmiş dönemde bu partinin İlçe Başkanlığını yapmış, bir dönem Milletvekili adayı olmuş ve kongrede İlçe Başkan Adayı olmuş bu arkadaşımız önce şunun farkına varacak. Cumhuriyet Halk Partisi üye delegesi hiçbir baskı altında kalmaz, hiçbir ikna odasına girmez. Herkes biraz haddini bilsin" ifadelerini kullandı

Herkes biraz haddini bilsin
30 Ekim 2014 Perşembe 17:43

HAYIRLI OLSUN DİLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı ve Yönetimi'nin, kendilerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Vahap Akay "Olağanüstü İlçe Kongresi'nde göreve gelen yeni yönetime başarılar diliyorum. Yeni yönetim Olağan Kongre'ye kadar görevini sürdürecek ve bu süre zarfında bir seçim süreci geçirecek. Kendilerine bu yolda  başarılar diliyorum. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

HAK ETTİĞİ YERE GETİRMEK İSTİYORUZ

Ziyarette konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir "Cumhuriyet Halk Partisi'nin Çerkezköy'deki değerlerine değer katmak istiyoruz. Partimizi hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Üzerimize aldığımız sorumlulukları yönetimimiz ile yapabileceğimize inanıyoruz. Yeni yönetim olarak ilk önce sizlere bir ziyaret gerçekleştirmek istedik" dedi.

HALK BUNU ÖZLEDİ

28 Ekim'de başlayan ve 29 Ekim akşamı Fener Alayı ile sona eren etkinliklerin, Çerkezköylü vatandaşlar tarafından özlemle karşılandığını sözlerine ekleyen Demir "İlçe Yönetimi olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde Fener Alayı'na katıldık. Çerkezköy halkının bunu özlediğini gördük. Siyasi açıdan baktığımızda bizler bu tür etkinliklere yakınız fakat Çerkezköy'ün bunu özlemle beklediğini gördük. Herkes çok mutluydu" şeklinde konuştu ve Başkan Vahap Akay da bu coşkunun bundan sonra da daha da artarak devam edeceğini belirtti.

CHP, BAYRAĞI KOLAY KOLAY BIRAKMAYACAK

Hasan Demir konuşmasının devamında, Başkan Vahap Akay'ın seçim dönemindeki gibi hala gür ve heyecanlı konuşmalar yaparak güzel işlere heyecanlı bir şekilde imza attığını belirtirken "Başkanımızın seçim öncesindeki heyecanı hala devam ediyor. Bu heyecanın Çerkezköy'e çok güzel hizmetler ile döneceğine inanıyoruz. Çerkezköy'de CHP artık bayrağı kolay kolay bırakmayacak" dedi.

BAMBAŞKA BİR ÇERKEZKÖY GÖRECEĞİZ

Seçim öncesinde, Başkan Vahap Akay'ın seçim beyannamesi olarak hazırladığı ve 5 yıllık stratejik planı barındıran tüm projeleri 2019'a varmadan hayata sokacağına inandığını belirten Demir "Seçim öncesi verilen tüm sözlerin 2019'a varmadan gerçekleşeceğine inanıyoruz. Başkanımız bunun için oldukça çaba gösteriyor. Çerkezköy bu güzellikler ile yaşayacak ve 2019'da bambaşka bir Çerkezköy göreceğiz. Bu süreçte CHP Yönetimi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" dedi.

BU PLANA 30 MART'TA ONAY VERİLDİ

Başkan Akay da stratejik planı barındıran kitapçığın hala gözlerinin önünde olduğunu belirterek "Planımız yanımızda duruyor. Ara ara bakıyoruz. Seçim döneminde yazılan tüm projeler stratejik plana dahil edildi. Yakın zamanda bunlar dağıtılacak. Altını çizerek söylüyorum ki bu plan derin ve yeterlidir. Bu planın onayı 30 Mart'ta vatandaşlarımız tarafından alınmıştır. Her ne kadar birileri bu plana hayır dese de biz bu vazifeyi yapacağız" dedi.

EN DOĞRU YERLERE TAŞIMAKTIR

Gerçekleştirilen ziyarette basın mensuplarının 'CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Olağanüstü Kongresi'nin antidemokratik şekilde yapıldığı iddialarına ne diyorsunuz?' sorusuna cevap veren İlçe Başkanı Hasan Demir "Bizim görevimiz Cumhuriyet Halk Partisi'nin Çerkezköy'de ki Bayrağını, Belediye ile birlikte en doğru yerlere taşımaktır. Aday olmamızdaki en temel kriter budur" ifadelerini kullandı.

KONUŞMA OLMAYACAĞI KONUSUNDA ANLAŞMIŞTIK

Antidemokratik yapıldığı iddialarına ise "Aday adayı çıkan arkadaşla da konuştuk. Kongre gündemimiz belirlendi ve İlçe Seçim Kurulu'na gönderildi. Herhangi bir itiraz olmadı. Aday arkadaşımıza da söyledik. Kongre günü Kayyum Heyeti Başkanı olarak sadece ben konuşacağım ve konuşmam kucaklayıcı bir konuşma olacak. Herhangi siyasi bir konuşma olmayacak. Konuşma sonrasında da seçime gidilecek ve kongre sonuçlanacak. Bunun üzerine de aday arkadaşımız, ben konuşmayı bekliyordum ama böyle diyorsanız konuşma yapmayacağım. Haklısınız cevabını verdi" dedi.

AİLEMİZİ KUCAKLAMAYA VARIZ

Hasan Demir, verdiği cevabın devamında ise "Kongre sonucunda kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olsun dedim. Kim kazanırsa kazansın ellerimizi kaldıralım dedim. Bunu keyif ve onurla yapacağımı dile getirdim. Bu sözü yerine getirdik. Bu partiye gönül vermiş herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Bütünlüğümüz ve beraberliğimiz daim olacaktır. Tartışmaya girmeden belirtmek istiyorum ki Yönetimimiz ve ben her zaman kucaklayıcı olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi'nde küskünlük olamaz. Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz ve ailemizi kucaklamaya varız" ifadelerini kullandı.

CHP ÜYE VE DELEGESİ BASKI ALTINDA KALMAZ

Başkan Vahap Akay'da iddialara bir cevap verirken "Bu süreçte benim de adım geçtiği için bu soruya cevap vermek istiyorum. Aslında şu anda yeri değil. Parti içi kongrelerde bizlerde zamanı geldiğinde kendi fikrimizi ve açıklamamızı yapıyoruz. Aday olan arkadaşımız ikna odası kuruldu demiş. Belediye Başkanı'nın parti üyeleri ve delegelerine  baskı yaptığını belirtmiş. Geçmiş dönemde bu partinin İlçe Başkanlığını yapmış, bir dönem Milletvekili adayı olmuş ve kongrede İlçe Başkan Adayı olmuş bu arkadaşımız önce şunun farkına varacak. Cumhuriyet Halk Partisi üye delegesi hiçbir baskı altında kalmaz, hiçbir ikna odasına girmez" şeklinde konuştu.

HERKES BİRAZ HADDİNİ BİLSİN

Parti içerisinde herkesin özgür bir şekilde gidip oy kullandığını dile getiren Akay "Böyle hüsnü kuruntu ve iftiralarla Belediye Başkanını suçlamak adaya yakışmamıştır. Dolayısıyla herkes bu parti içerisinde konuşurken iki defa düşünüp bir defa konuşsun.Bu olağan üstü kongre demokratik şartlarda sonuçlanmıştır. Benim adım ile konuşulması, iftira atılmasını asla kabul etmiyorum. Herkes biraz haddini bilsin" dedi ve ardından ziyaret basına kapalı olarak devam etti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
5 yıl çabuk geçer - 9 yıl önce
Başkanım boşuna yorum yapmışsınız size belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinde sizin aday olmanızı sağlıycak sandıktan isminizin çıkmasına destek veren insanları başkanlık koltuğuna geçince unuttunuz.
Avatar
daha hizmet yok - 9 yıl önce
hizmeti sevmeyen başkan oturma orda.
Avatar
Halk - 9 yıl önce
seçimden sonra vahap başkan ne demişti.ben parti rozetimi çıkardım demişti..ilk demeçlerine bakın gazetelerde...şimdi ne diyor ve ne yapıyor ? kendine uygun ilçe başkanı seçiyor bunada siyaset diyor...