HFZ Anadolu Lisesi birinci oldu

Pakize Narin Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Liselerarası Bilgi Yarışması’nda Çerkezköy, Kapaklı, Kızılpınar ve Veliköy'de 9 okul arasından 15 sorunun 13'üne doğru yanıt veren Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Çerkezköy birincisi oldu

HFZ Anadolu Lisesi birinci oldu
10 Mayıs 2013 Cuma 08:45

Çerkezköy'de liseler arası bilgi yarışması yapıldı. Dokuz okulun yarıştığı 'Liselerarası Genel Kültür Yarışması'nda Hacı Fahri Anadolu Lisesi birinci oldu.
GENEL KÜLTÜR YARIŞMASINA 9 OKUL KATILDI
Pakize Narin Anadolu Lisesi'nde 'Liselerarası Genel Kültür Yarışması' düzenlendi. Pakize Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen bilgi yarışmasına Çerkezköy, Kapaklı, Kızılpınar ve Veliköy'den Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi, Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik Meslek Lisesi, Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Kapaklı Çok Programlı Lisesi, Kızılpınar Anadolu Lisesi, Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi, Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi, Pakize Narin Anadolu Lisesi ve Veliköy Çok Programlı Lisesi katıldı.
HFZ ANADOLU LİSESİ BİRİNCİ OLDU
Liselerarası Bilgi Yarışması’na İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, okul müdürleri, öğretmenler ile çok sayıda öğrenciler katıldı. Bilgi Yarışması'na 9 okuldan 3'er öğrenci katıldı. 15 genel kültür sorusu öğrencilere yöneltildiği yarışmanın jüri üyeliğini ise öğretmenler Kemal Şahin, Fatma Gül ve Hakan Geçit yaptı. Her soru için birer dakika süre verilirken, yarışma sonunda 15 sorunun 13'üne doğru cevap veren Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi birinciliği elde eden okul oldu.
ÖDÜLLERİ 19 MAYIS'TA VERİLECEK
Birinci olan HFZ Anadolu Lisesi öğrencilerinden Batuhan üzgün, Tugay Demir ve Nazif Hayta mutluluğu okul arkadaşlarıyla paylaştı. Yarışmada birinciliği elde eden HFZ Anadolu Lisesi Okulu, 9 Mayıs'ta Tekirdağ'da yapılacak olan bilgi yarışmasında Çerkezköy’ü temsil etmeye hak kazandı. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından, bilgi yarışmasında birinciliği elde eden öğrencilere ödüllerinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları programında verileceği bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.