HÖH Genel Başkan yardımcısı Riza’dan Belediye Başkanı Vahap Akay’a ziyaret

Bulgaristan'da gerçekleşen son genel seçimlerde parlamentoda 38 koltuk kazanan, Hak ve Özgürlükler Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Dobriç Milletvekili Ruşen Riza, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a bir ziyaret gerçekleştirdi

HÖH Genel Başkan yardımcısı Riza’dan Belediye Başkanı Vahap Akay’a ziyaret
18 Aralık 2014 Perşembe 17:42

 Gerçekleşen ziyarette Dobriç Milletvekili Ruşen Riza'ya, Hak ve Özgürlükler Partisi Trakya Temsilcisi Güner Çetin ile Çerkezköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Şevket Halimoğlu da eşlik etti.

TÜRKİYE'DEN 7 MİLLETVEKİLİ  KAZANDIK

Gerçekleşen ziyarette konuşan Hak ve Özgürlükler Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Dobriç Milletvekili Ruşen Riza "Trakya'yı gezdik. Seçimlerimizden bu yana 2 ay geçti. Sizleri tanımak ve sizleri görmek istedik. Çerkezköy'de çok göçmen vatandaş var. 350 bin çifte vatandaş var. Kanun izin verince oy kullanabiliyorlar. Türkiye Devleti, Belediyeleri bizler için çok önemlidir. Türkiye'den bu seçimlerde 58 bin oy aldık. En az 7 milletvekilini Türkiye'den kazandık. 38 milletvekili çıkardık ve üçüncü parti olduk. İkinci parti ile aramızda 1 milletvekili fark var" şeklinde konuştu.

HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU

Ziyarette Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da bir konuşma gerçekleştirirken "Gerçekleşen seçimlere  Trakya'dan ciddi bir katılım oldu. Hayırlısı olsun diyelim. Ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından Hak ve Özgürlükler Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Dobriç Milletvekili Ruşen Riza ve Hak ve Özgürlükler Partisi Trakya Temsilcisi Güner Çetin, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a plaket takdim etti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.